#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Andrej Pejić na filmu?

Andrej Pejić na filmu?

andrej Andrej Pejić na filmu?

Unutrašnja lepota, materijalizovana u potpunosti

Kad strani novinari pišu o Andreju Pejiću, obično stave “rođen u Bosni, australijski maneken”, a kad pišu naši, bez oklevanja kažu “srpski maneken”. U kulturnom tumačenju stvari, domaća javnost privikla se na neobičnu pojavu androgenog Andreja. U stvarnosti, senzacionalistički orijentisani kopači po dnevnim impresijama o celulitu, pijanstvu, švaleraciji i ispaloj sisi neke pojave sa estrade pročitali su malo više stranih tekstova, pa su skontali da se o Andreju govori sa uvažavanjem i divljenjem, i da uopšte nije kul da ga ismevaju, pa su okrenuli ploču i sad ga svojataju na veliko. Dobro, ne smeta. Još bolje, jedinstveni Andrej svima je ne samo zapušio usta nego ih je svojom hrabrošću i integritetom, kao i istrajno uzlaznim uspehom sa šmekom velikih para, naterao da ga uvažavaju i da razmisle pre nego što posegnu za seljačkim sarkazmom.

Novost u karijeri mladog Andreja jeste da će moći da se oproba na filmu i ostvari svoje glumačke težnje ukoliko prihvati ponudu francuskog reditelja Florensa Devavrena (Florence Dewavrin) da glumi u filmu “Serafita” (Seraphita), adaptaciji Balzakovog (Honoré de Balzac) romana iz 1834. godine.

Andrej Pejic Photo France March 2011 2 Andrej Pejić na filmu?

Savršeno biće, muza, intriga, peti element

Knjiga govori o anđelu koji prolazi kroz konačnu zemaljsku transformaciju kao androgeno biće – spaja savršenu muževnost i ženstvenost na način koji nadilazi seksualnost kao ljudsko ispoljavanje ljubavi, a u njega se zaljube i žena i muškarac.

Gotovo je nemoguće zamisliti nekog drugog u ovoj ulozi! U stvari, to je verovatno arhetipska priča Andrejevog životnog zadatka i treba imati poverenja u francuskog reditelja da neće, ukoliko Andrej prihvati ulogu Serafite-Serafitusa, napraviti od toga nešto sladunjavo i neubedljivo, pod glamuroznom maskom visoke mode, već da će Andrej moći da odigra ulogu svog života i svojom autentičnošću i talentom ostavi bez daha svakog. I novinare.


Aleksina Đorđević, matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice