Počevši od 1996, modni brend Victoria’s Secret pravi najskuplji i najpoznatiji veš na svetu. Njihovi brushalteri ukrašeni su dijamantima i dragim kamenjem i dugo sastavljani uz pomoć najboljih juvelira na svetu.

Nažalost, ovi brushalteri traju samo godinu dana. Nakon toga se vraćaju u juvelirnicu gde se rastavljaju. Pogledajte neke od najlepših i najskupljih od njih.

Red Hot Fantasy Bra – 15 miliona dolara

Red Hot Fantasy Bra content Brushalter od 15 miliona dolara

Ovaj komad je nosila Žizel Bundšen na reviji 2000. godine. On je sadržao 300 karata Thai rubina. Napravio ga je dizajner nakita Muvad.

Heavenly Star Bra – 12,5 miliona dolara

embedded Heavenly Star Bra 1 Brushalter od 15 miliona dolara

On je sadržao 90-karatni emerald cut dijamant sa 1,200 roze safira. Nosila ga je 2001. Hajdi Klum.

Sexy Splendor Fantasy Bra – 12,5 miliona dolara

embedded Sexy Splendor Fantasy Bra Brushalter od 15 miliona dolara

Ovo je prvi brushalter koji je napravljen potpuno od dragog kamenja i belog zlata. Njega je nosila Žizel Bundšen na reviji 2005. Od zlata su napravljeni motivi pahuljica, a sadržao je i 22 rubina i 2,900 sitnih dijamanata. Njega je kao i dva prethodna, napravio dizajner Muvad.

Heavenly “70″ Fantasy Bra – 10 miliona dolara

embedded Heavenly 70 Fantasy Bra Brushalter od 15 miliona dolara

Ovo je jedan od najskupljih brushaltera, ali i jedini koji je dosad našao kupca! Nosila ga je Tajra Benks na fotografisanju 2004. i on je klupljen pre nego što je ikada i stigao na modnu pistu. Napravljen je od desetokaratnog belog zlata, 70-karatnog dijamanta u obliku kruške i 2,900 drugih manjih dijamanata.

Black Diamond Fantasy Miracle Bra – 5 miliona dolara

embedded Black Diamond Fantasy Miracle Bra Brushalter od 15 miliona dolara

Čak iako je najjeftiniji u odnosu na ostale, on sadrži 3,575 crnih dijamanata. Nosila ga je Adrijana Lima 2008. Napravio ga je Martin Kac.


Lenka Gatić

Comments