Androgeni maneken Andrej Pejić vratio se na modnu scenu i prodefilovao na novoj reviji brenda DKNY. Posle malo duže pauze, koja je počela 2011. godine, srećni smo što ga ponovo vidimo na modnoj pisti.

On je takođe deo jedne kampanje i kolekcije aksesoara za proleće 2014. nemačkog brenda MCM.

Revolucionalnom kampanjom naziva se ono što predstavi Andrej Pejić. Zvezda je svake kampanje i gde god da se pojavi. Ovaj australijanski maneken srpskog porekla poseban je i drugačiji, a to je tajna angažmana ovog modela.

Kolekcija nosi slogan: “Cvetni dečaci u raju”, pa otud i logičnog objašnjenja zašto je Andrej glavna zvezda.

Komadi su obogaćeni pretežno cvetnim dezenima, raznih boja. A ono što je ovom brendu cilj jeste da se razbije granica između onoga što se smatra muškim i ženskim odevnim komadima. Vreme je da gledamo u budućnost i da se malo udaljimo od tradicionalnih shvatanja, da bismo mogli da uživamo u luksuzu koji nam donosi savremeni svet.

Vodimo se parolom: novi odevni komadi, novi stil života. Usled nedostatka raznovrsnosti u modnoj industriji ovaj brend odlučio je da ponudi svega na pretek. Na taj način podići će se nivo svesti o polnim stereotipima.

Ovo je možda mali modni pomak, ali veliki kada su ljudski odnosi u pitanju i pogled na ljude kakav je uostalom i Andrej.

Slika126 Andrej Pejić se vratio na modnu scenu

Plavo-bela kombinacija

Slika223 Andrej Pejić se vratio na modnu scenu

A glavni ukras: cveće

Slika314 Andrej Pejić se vratio na modnu scenu

Autentična torba uz jednostavnu kombinaciju


Violeta Stojanović

Comments