Kada govorimo o ženskoj tašni teorija relativiteta dobija potpuno novo značenje, jer jedino objašnjenje jeste da žene stvarno imaju tašne bez dna. Naravno, ne smemo zaboraviti na činjenicu da su sve stvari koje su im potrebne uvek na tom, nazovimo, dnu i da ih one bez imalo problema pronalaze u celokupnom tom haosu. Prosto je neverovatno kako jednostavni koncept kože, nekoliko rajsferšlusa i dugmadi može biti sklopljen u naizgled nevinu tvorevinu, koja je u stanju da krši i menja pravila prostora i vremena prema potrebi i želji vlasnice.

Čak ni najveći umovi filozofije, fizike i matematike nisu uspeli da razumeju i objasne čudni fenomen koji se desi kada žensko otvori svoju tašnu. Mada su u javnost iscurile informacije o hrabrim i optimističnim teorijama koje govore da je prostor kojim raspolaže prosečno žensko jednako zbirnom prostoru svih tašni koje ona poseduje. Nije ni čudo što uvek sve pronalaze bez problema, zar ne?

bumble1 Anketa: Četiri stvari koje žensko mora da ima u svojoj tašni

Torba prepuna "važnih" sitnica

Zaintrigirani ovim fenomenom pitali smo čitateljke koje su to četiri stvari koje žensko mora da ima u svojoj tašni, uz činjenicu da se novčanik, mobilni telefon i cigarete podrazumevaju.

Parfem, lepeza, kondom, žvake. (Anita, 23)

Tampon, kondom, žvake, sjaj za usne. (Milena, 24)

Knjiga, maramice (suve), mentol bombone i flaster. (Rada, 29)

Vlažne maramice, ulošci, šnala ili gumica, sjaj za usne. (Maša, 22)

Tampon, šminka, dezodorans, notes. (Ana, 21)

Pakovanje bombona, sjaj za usne, dnevne uloške i vlažne maramice. (Martina, 21)

Mini rečnik, za slučaj da naletim na nekog stranca, rezervne hulahopke (svi koji ulaze u javni prevoz znaju zašto), labelo jer se uz njega lepše ljubi i biber sprej ako to labelo privuče nepoželjne. (Vesna, 24)

Mobilni, maramice, labelo i naočari za sunce. (Jelena, 28)

Maramice, ključevi, vizit karte i žvake. (Mirjana, 34)

U mom slučaju, to su neseser (ceo, veliki i pun), ključ od kola, papir i olovka, jer bez njih ne idem nigde. Omnia mea mecum porto. (Andrea, 21)

Dobar karmin, ogledalce, svetlozeleni orbit i knjiga! (Stefana, 20)

1. Labello 2. Parfem 3. Naočare za sunce 4. Maramice (Tamara, 22)

Sjaj za usne, knjigu, neki slatkiš i vodu. (Sonja, 24)

Labelo, olovka, uložak i pljoska. (Milica, 21)

Ključevi, voda, naočare, kišobran. (Mina, 24)

Lap top, punjač za lap, olovka, vizit karte. (Verica, 30)


Nesi – Hipik pacifista, nerealni optimista kojeg možete pronaći negde između Tirije, Arad Domana, Srednje Zemlje, planete Shili i kancelarije. Prodaće se za dve stvari – crveno vino i crnu čokoladu.

Comments