Dominacija nema mnogo veze sa grubošću, nemojte pogrešno shvatati pojam, mada, istina, imamo razna pomagala za dominantne momente. Seksualna dominacija je moć i vlast u krevetu – sve je u cilju obostranog zadovoljstva. Partneri vole da nas vide u ovakvim akcijama jer ih to dodatno stimuliše.

Pitali smo naše sugrađane ko vodi u krevetu. Pogledajte šta smo saznali. A nakon toga, iznenadite svoju ljubav jednim slasnim spenkovanjem. Sve u cilju obostranog užitka!

Dominacija je najbolja kad se smenjuje. Moj dečko obožava kad ja vodim igru, koliko i ja uživam da se prepustim njegovoj dominaciji. Oboje umemo da “naredimo”, kao i da ispunjavamo želje. (Sara, 25)

Obično dominira on, jer voli kad muška ruka zavodi red, mada i ja uživam kada ispunjavamo želje jedno drugom. (Tanja, 25)

Kod mene u krevetu dominiraju Aleksis (Alexis) i Nina (Nina), poznate milfice sa jednog portala. Često pred moje ruke postavljaju nemoguće zadatke, ali kako sam student Mašinskog fakulteta, nema teške prepreke za mene. (Zvonko, 23)

Volim da dominiram, što me odvodi u pozu u kojoj sam ja uvek gore, jer tada imam osećaj da upravljam celim svetom, ako ne svetom, onda bar tim muškarcem. Još nisam uvela lisice i bič, ali svašta tu može da se iskombinuje. I smatram da je dobro kada žena preuzme dominaciju, jer su muškarci ionako spremni na sve. (Sunčica, 26)

Pa uglavnom ja dominiram, moj dečko popije malo, skine se i kaže: “Znači, mala, ti ćeš sad da sedneš  i da cupkaš, a ja posle idem sa ortacima na pivo da pričam kako sam te razvalio!” (Maja, 19)

Sve zavisi od toga kakva ste osoba, mada i od raspoloženja. Ja sam za to da zajedno sarađujete, ali da ipak muškarac bude dominantniji. (Marija, 29)

Kod dominacije mrzim ono jači ili slabiji pol, seks je igra dvoje ljudi (obično), pa je bitno da svako da sebe do maksimuma. U principu, kod mene je bila obostrana dominacija! Možda nekad muškarac dominira jer ima snage poput konja, ali ni žena ne zaostaje. (Lela, 24)

slika 1ass Anketa: Ko dominira u krevetu?

Iznenadi i sebe i drugu stranu

Obično puštam partnerku da vodi igru. Volim kada sam ja dole, da imam pogled na njeno telo i lice. Nazovi me čudakom, ali mene pali kada devojka počne da se gubi i pada u ekstazu, tada i ja počinjem da divljam, pa je seks samim tim i uzbudljiviji. (Vuk, 27)

Pa, zavisi od osobe sa kojom sam i od prilike u kojoj sam, ako su nam energije približno iste, onda volim da pustim i njega da rukovodi, ali ako je u tom nekom energetskom smislu slabiji od mene, onda sam definitivno ja dominantna lady. Uglavnom radim onako kako me impuls ponese! (Vanja, 25)

Dominacija u krevetu je ružna pojava, jer sve te domine mogu vrlo da žuljaju. (Uroš, 33)

Niko ne dominira, zavisi od toga kako se dogovorimo, ako on mene dohvati, on i dominira, ako ja počnem, ja i završim, i to je to. (Viktorija, 25)

Pa ja, naravno. Mislim… muškarac treba da misli da dominira, ali budimo iskreni… na kraju krajeva, žena je uvek ta koja ima punu kontrolu. (Jasna, 30)

Zavisi od različitih okolnosti… Ja nekako više volim da budem dominantnija, iako se ne bunim ni kada je suprotno. (Nevena, 27)

Nije loše kad se par smenjuje, jer postaje dosadno ako samo jedna osoba dominira. Ja nemam ništa protiv da moja devojka ponekad preuzme inicijativu. (Branko, 28)


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments