Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Anketa: Muško ili žensko društvo?

Anketa: Muško ili žensko društvo?

U pravom društvu dobar provod je zagarantovan. Mesto ne igra toliku ulogu kada razgovor navodi na smeh do suza. Još ako muzika podigne na noge i dobru atmosferu začini koja čašica više, eto provoda koji će se dugo prepričavati.

Pitala sam se, a pitala sam i vas, da li se bolje osećate kada se nalazite u čisto ženskom, muškom ili mestimično mešovitom društvu? Vodeći se logikom, svima nam je najprijatnije kada smo u krugu nama dobro poznatih ljudi, sa kojima možemo u potpunosti da se opustimo i budemo ono što jesmo.

A evo i vaših odgovora na ovo pitanje. Čini mi se da su muškarci u blagoj prednosti nad nama devojkama, tj. poželjniji su za druženje i to kod oba pola.

SLIKA 110 Anketa: Muško ili žensko društvo?

Najbolji provod – četiri oka i četiri zida

Iskreno, ja se jednako dobro provodim i u jednom i u drugom. Zabavno mi je kako god okreneš. Ali ako moram da biram, izabrao bih muško društvo, jer se među sobom šalimo i zezamo na malo slobodniji način. (Dušan, 22)

E zašto mi prija žensko drustvo… Zato što sam udata žena, zato što izbegavam da mi muškarci prilaze, a i ako priđu, što pre ih odbijam. Imam samo jednog druga, koji mi iskreno prija u društvu, a od ostalih, ne znaš šta da očekuješ. Žensko društvo mi odgovara iz više razloga, imamo puno zajedničkih tema, problema, i ja se sa mojim prijateljicama dopunjujem baš zbog toga. (Marija, 24)

Najbolje se provodim u ženskom društvu zato što… Ma, kakvo je to pitanje? Baš zato! (Ranko, 37)

Lepo se osećam u krugu starih prijatelja koje čine uglavnom ženske osobe i jedna muška, jer sam sa njima prošla sito i rešeto, dakle znamo se, pa je opuštenije, sigurnije.Van tog kruga, osećam se bolje u muškom društvu iz razloga što sam opuštenija, jer me oni ne opterećuju, ne leče komplekse na drugarici (na devojci, da), ali na drugarici, ne. Bolje se zezamo, nekako spontanije i opuštenije, pa se više i smejem. Takođe se manje priča o krpicama, šminki, kremicama, noktima, kosi, jer ja lično ne volim da pričam o takvim stvarima, smatram da su to prazne priče. (Suzana, 24)

Malobrojno je žensko društvo u kome se dobro provodim. Mislim da muškarci i dalje vode. (Nataša, 24)

Zavisi od situacije. Nekada mi prija više muško, nekada žensko, ali ako je atmosfera pozitivna i ako se osećam lepo, krajnje je nebitno koje je društvo u pitanju. (Rade, 28)

Ja se uglavnom bolje provodim u muškom društvu, jer se obično više smejem i atmosfera je opuštenija. (Sonja, 24)

Zavisi od raspoloženja. Uglavnom se bolje provodim u muškom društvu. Imam mnogo više drugova nego drugarica. (Marijana, 23)

Teško je generalizovati žensko i muško društvo kao takvo, jer neizostavno zavisi od ljudi koji ga čine. Ali će se svaka žena osećati prijatnije u krugu muškaraca kojima zna da se dopada i samim tim je poželjna – životinjski instinkt. S druge strane, nijedan muškarac ne može zameniti žensko čavrljanje ili duge noći sa sestrom. Meni, nepristrasno gledano, iskreno prija muško društvo više, zato što razgovori idu u drugom smeru nego sa ženom, onda dešifrovanje muškog mozga koje opet mogu samo oni, iskrenost (npr. skidaj taj lak, užasan je), opuštenija atmosfera, sigurnost, sloboda… (Ana, 24)

Ranije u muškom, a danas u ženskom društvu. (Ema, 25)

Više volim da se družim sa muškim društvom, jer igramo Sony, zezamo se, nema ogovaranja. Ali ovo igramo Sony i kanter to je primarno! A žensko društvo, samo bre ogovarate, kmečite, tako da glasam za Sony! (Živorad, 29)

Haha… U ženskom! (Tanja, 21)

Bolje se provodim u muškom, npr. kada je kafana u pitanju, ali sve zavisi, ponekad mi i žensko društvo prija. (Marko, 25)

Lepo mi je u ženskom, ali nekad mi je super i u muškom. (Milica, 23)

Izvori fotografija:iellas.com, uh.ru


Ana Petković voli sunce, ljubav joj je glavni pokretač, a inspiraciju nalazi u sitnicama. Malo joj je potrebno za sreću. Život grli obema rukama. Menjala bi omiljene cipele za kutiju Medenog srca ili kesicu Čoko smokija. I da, misli da zna sve k’o matora.

Editors choice