#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Kome će koji posao biti najbolji zavisi od osobina te ličnosti. U stvari, to je samo jedan od faktora. Nekoga srećnim čini dobra plata i materijalna sigurnost, a nekoga osećaj zadovoljstva nakon ukazane pomoći. Neko živi za posao u egzotičnom okruženju dok neko voli udobnost fotelje i jutarnju kafu u kancelariji. I naši sagovornici su imali zanimljive odgovore…

Screen Shot 2014 05 04 at 11.55.15 AM Anketa: Najbolji posao na svetu? Screen Shot 2014 05 04 at 11.55.54 AM Anketa: Najbolji posao na svetu?

”Surfer. Ili čuvar plaže. Obalska straža. Sve što je u vezi sa plažom i morem.” (Dragan, 27 godina)

”Posao profesora ili posao u agenciji za zaštitu životinja ili životne sredine, jer se bave zaista bitnim stvarima i omogućavaju da, sem njih, i ostali pomognu. ” (Tamara, 21 godina)

”Reditelj. Režiraš svoj život.” (Aleksandar, 24 godine)

”Glumac! Svaki put možeš da budeš druga osoba, dozvoljeno i oprošteno ti je da odlepiš za potrebe uloge. Kada si glumac možeš iskusiti bilo koju profesiju na još zanimljiviji način.” ( Nina, 26 godina)

”Agent za nekretnine ili broker u Njujorku, jer se radi isključivo sa inteligentnim ljudima, velika je konkurencija, a i tvoj uspeh i plata zavise samo od tebe i od toga koliko razumeš posao.” (Petar, 21 godina)

”Revolucionar. Celog života pomažeš ljudima na najefektniji način. Revolucionar se nikada ne penzioniše.” (Filip, 25 godina)

”Najbolji posao jeste posao kuvara! Jedete i uživate, a ako imate sreće i dobar metabolizam, ne gojite se.” (Bojana, 22 godine)

”Voleo bih da proputujem svet, pa mi je posao novinara magazina Nacionalne geografije (National Geograpfic) najbolji. Sa druge strane, voleo bih i da sam poznat, pa možda pevač ili fudbaler. Ove dve profesije donose dosta novca pa i mogućnost obilaska sveta i upoznavanja različitih kultura.” (Ismail Dogruyol, 24 godine)

”Posao hirurga, jer sam često u situaciji da spašavam ljudske živote, a svaki uspešan pokušaj mi pruža veliku satisfakciju.” (Rada, 19 godina)

”Najbolji posao na svetu je biti profesionalni sportista, živeti zdravim zivotom, uživati u svom poslu svaki dan i lepo zarađivati.” (Bojan, 23 godine)

”Urednica modnog časopisa – u stilu savršene Karin Rojtfeld (Carine Roitfeld) .” (Milica, 22 godine)

”Meni je idealan posao čuvara kornjača na egzotičnom ostrvu. Sunčaš se, izležavaš, daš kornjačama da jedu i odlično si plaćen. Ako neko smisli bolji posao neka se javi.” (Milan, 29 godina)

Editors choice