Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kome će koji posao biti najbolji zavisi od osobina te ličnosti. U stvari, to je samo jedan od faktora. Nekoga srećnim čini dobra plata i materijalna sigurnost, a nekoga osećaj zadovoljstva nakon ukazane pomoći. Neko živi za posao u egzotičnom okruženju dok neko voli udobnost fotelje i jutarnju kafu u kancelariji. I naši sagovornici su imali zanimljive odgovore…

Screen Shot 2014 05 04 at 11.55.15 AM Anketa: Najbolji posao na svetu? Screen Shot 2014 05 04 at 11.55.54 AM Anketa: Najbolji posao na svetu?

”Surfer. Ili čuvar plaže. Obalska straža. Sve što je u vezi sa plažom i morem.” (Dragan, 27 godina)

”Posao profesora ili posao u agenciji za zaštitu životinja ili životne sredine, jer se bave zaista bitnim stvarima i omogućavaju da, sem njih, i ostali pomognu. ” (Tamara, 21 godina)

”Reditelj. Režiraš svoj život.” (Aleksandar, 24 godine)

”Glumac! Svaki put možeš da budeš druga osoba, dozvoljeno i oprošteno ti je da odlepiš za potrebe uloge. Kada si glumac možeš iskusiti bilo koju profesiju na još zanimljiviji način.” ( Nina, 26 godina)

”Agent za nekretnine ili broker u Njujorku, jer se radi isključivo sa inteligentnim ljudima, velika je konkurencija, a i tvoj uspeh i plata zavise samo od tebe i od toga koliko razumeš posao.” (Petar, 21 godina)

”Revolucionar. Celog života pomažeš ljudima na najefektniji način. Revolucionar se nikada ne penzioniše.” (Filip, 25 godina)

”Najbolji posao jeste posao kuvara! Jedete i uživate, a ako imate sreće i dobar metabolizam, ne gojite se.” (Bojana, 22 godine)

”Voleo bih da proputujem svet, pa mi je posao novinara magazina Nacionalne geografije (National Geograpfic) najbolji. Sa druge strane, voleo bih i da sam poznat, pa možda pevač ili fudbaler. Ove dve profesije donose dosta novca pa i mogućnost obilaska sveta i upoznavanja različitih kultura.” (Ismail Dogruyol, 24 godine)

”Posao hirurga, jer sam često u situaciji da spašavam ljudske živote, a svaki uspešan pokušaj mi pruža veliku satisfakciju.” (Rada, 19 godina)

”Najbolji posao na svetu je biti profesionalni sportista, živeti zdravim zivotom, uživati u svom poslu svaki dan i lepo zarađivati.” (Bojan, 23 godine)

”Urednica modnog časopisa – u stilu savršene Karin Rojtfeld (Carine Roitfeld) .” (Milica, 22 godine)

”Meni je idealan posao čuvara kornjača na egzotičnom ostrvu. Sunčaš se, izležavaš, daš kornjačama da jedu i odlično si plaćen. Ako neko smisli bolji posao neka se javi.” (Milan, 29 godina)

Editors choice