Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Raskidamo kao dve civilizovane osobe, ili se transoformišemo u aždaje. Jedno je sigurno, raskid nikada nije prijatan, koji god način da odaberete. Posle određenog vremena ćete sresti tu osobu. Potrudite se da razvučete makar kiseo osmeh. Nastupite prijateljski, ipak to je ona osoba koje je jedan određeni period bila deo vašeg života i koja je umela da vas nasmeje.

download Anketa: Neugodni susreti posle raskida

Posle raskida nema kajanja

“Tog jutra sam se probudila sa ogromnom bubuljicom na čelu, u kombinaciji sa herpesom na usnama. Morala sam da izađem iz kuće po doručak, i naravno naletela sam na svog bivšeg u pekari.” ( Sanja, 20)

“Svog tadašnjeg dečka sam upoznala na poslu. Bio mi je šef, ipak uplovili smo u romantičnu vezu bez razmišljanja. Nakon raskida sam ga viđala svakog dana. Neprijatno je bilo i kolegama koji su znali za nas, jer su morali da se odluče na čijoj su strani. Dala sam otkaz i sad više razmišljam sa kim se zabavljam.” (Jelena, 27)

“Bivšu sam poslednji put sreo u apoteci, dok sam kupovao pilule protiv dijareje. Okrenuo sam se, a ona je stajala u redu iza mene i smejala se. Poželeo sam da propadnem u zemlju!” (Stefan, 22)

“Ono što je neugodnije od susreta sa bivšim dečkom je susret mame i bivšeg dečka u paketu. Dotična gospođa mi je poručila da moram da smršam i da se vratim na onu kilažu, koju sam imala, dok sam se zabavljala sa njenim sinom.” (Maja, 26)

“Posle dužeg ubeđivanja, odlučio sam da odem kod svoje nove devojke na slavu. Hrana i piće su bili vrhunski! Čak je i rodbina bila prihvatljiva, sve dok se nije pojavila moja bivša. Saznao sam da su dalje rođake.” (Relja, 24)

“Neprijatni susreti… uh, bilo ih je dosta. Najgori su mi oni kad je sretnem u alkoholisanom stanju. Ukoliko mi je i dalje stalo, umeo sam da joj pošaljem pedesetak poruka.” (Saša, 19)

“Srela sam ga ispred lifta u nenašminkanom, čupavom i pokislom izdanju. Bivši iz komšiluka, nikad više.” (Tanja, 18)

“Prošle godine sam na svog bivšeg dečka naletela u parku. Ljubio se sa mojom drugaricom. Šokirala sam se. Želim joj sve najbolje sa tim kretenom.” (Marina, 21)

“Krenuo sam na trenining u majici koju mi je kupila bivša devojka i sreo sam je ispred teretane. Ko zna šta joj je proletelo kroz glavu.” ( Aleksandar, 28)

“Ne znam da li naši budući momci očekuju da budemo nevine? Ako mene pitate, najgori trenutak je onaj, kada sretnete bivšeg dečka, dok šetate sa novim dečkom. Uglavnom krenu da se odmeravaju ili imaju ironične komentare.” (Milena, 26)

slika 212 Anketa: Neugodni susreti posle raskida

Susreti su neprijatni, ali biće još gore, ukoliko ne možemo da ih pogledamo u oči

Ukoliko poželimo da ih udavimo kravatom zaborava ili da ih vratimo, makar na jednu noć, bivši će ostati sa razlogom bivši. Koliko god bili neprijatni susreti sa njima, najvažnije je, da te osobe uvek možemo da pogledamo u oči.

Izvor fotografija: zazle.fr, kurir-info.rs, estatevaults.com


Tijana Banović je apsolvent srpske književnosti i jezika. U sebi skriva Petra Pana koji ne želi da odraste, koji bi samo da leti. Za svaki lonac ima odgovarajući poklopac.

Editors choice