4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Volite neko mirno, romantično mesto gde ćete uživati sa voljenom osobom uz čašu crnog vina ili ste pak ljubitelj velikih gradova koji nikada ne spavaju i burnog noćnog života? Kada su odmor i uživanje u pitanju sve je dozvoljeno – planina, more, pustinje, egzotična i daleka mesta.

Pitali smo vas kako bi izgledao vaš savršeni odmor i evo šta ste rekli. Bili ste veoma maštoviti, moramo priznati.

Peščana plaža, čisto more bez meduza! Da ne bude previše bučno mesto, i da bude što više mladih ljudi. I naravno, da nije mnogo skupo. (Aleksandra, 21)

Budući da sam se sad vratila s mora gde je bilo nenormalno pusto, prvi i osnovni zahtev- da je živo, da ima mnoogoo ljudi, žurke, ludila, naravno uz potencijalnu mogućnost za “beg odatle” na neko izolovanije mestašce, ali to tek po potrebi. (Iva, 21)

Ljubitelj sam ekstremnih sportova, pa tako uvek biram putovanja puna akcije. Naravno, dobra ekipa se podrazumeva. (Nemanja, 23)

Slika 150 Anketa: Savršeno mesto za odmor

Opustite se i uživajte!

Dobar odmor podrazumeva dan proveden na plaži, prijatno društvo, i sunčanje. Nezaobilazan je i noćni provod, visoke potpetice i kokteli. (Kristina, 17)

Savršeni odmor podrazumeva zadovoljenje svih čula, to je odmor koji će vam srce i oči ispuniti lepotom. Moj izbor je, svakako, more. Jutarnje šetnje pored mora uvek okrepljuju, morski plodovi su raj za organizam, i još ako ubacimo zalazak sunca i (eventualno) Gospodina Pravog na terasi iznad mora, dobićemo recept koji zadovoljava sva čula. Koliko god da vam je bio dobar dan na moru, noć može da bude još bolja! Muzika, ples, sjajna atmosfera, ukratko – san letnje noći! (Marija, 21)

Lepe devojke, dobro zezanje – mesto nije bitno. (Aca, 24)

S obzirom na to da mi posao i obaveze ne dozvoljavaju previše dug odmor, umem da isplaniram savršen odmor i na jedan dan. Dovoljna je dobra knjiga, šolja toplog čaja i osmeh mog petogodišnjeg sina. (Jelena, 29)

Izvori fotografija: locateadoc.com, escapes.ca


Katarina Stamenković je studentkinja književnosti i zaljubljenik u moderne plesove. Ne može da zamisli dan bez dobre jutarnje kafe i svojih prijatelja. Inspiriše je miris letnje kiše na ulicama njenog grada.

Editors choice