Živimo brzo. Obaveze nam prete sa svih strana. Često se žalimo kako nam uvek nedostaje vremena. Naši čitaoci su nam otkrili šta bi to želeli da urade, ali još uvek nisu stigli, ili, jednostavno, nisu bili u mogućnosti.

Otputovati u Njujork sa najboljom drugaricom, otići na koncerte omiljenih pevača, provozati se helikopterom. (Kristina, 22)

Postoje samo dve stvari. Prva je skok iz aviona, jer sam zavisnik od adrenalina i sigurno ću to i uraditi. Druga je da vidim Njujork, Dubai i ostrvo Bali. (Mateja, 25)

Želela bih da se provozam podmornicom, da popijem čaj sa Madonom (Madonna) i da odem u Indiju. (Sara, 20)

Tri stvari? Hmmm, mislio sam da imam spreman odgovor. Voleo bih da posetim Antarktik. Voleo bih da posetim Mongoliju. Voleo bih da režiram crtać. (Ranko, 33)

Volela bih da položim vozački, jer to godinama odlažem, da završim fakultet i da budem ekonomski nezavisna. (Bojana, 23)

tekst3 Anketa: Tri stvari koje niste uradili, a želite

Neki bi želeli da određenim ljudima češće govore koliko im znače

Želim da savladam fobiju od zmija, da se ošišam na kratko i da pevam na karaokama. (Dušica, 27)

Nisam imala odnos sa crncem, nisam se istetovirala i nisam uradila pirsing. Ponekad se zapitam kada ću to da uradim, ali onda shvatim da je bolje bez toga. Šalu na stranu, bolne su to stvari. (Maki, 22)

Želim da odem za šank, da poređam pedeset šotova tekile i da pijem dok ne padnem (nema se uvek novca). Želim da odem na Ibicu i da se upišem na kurs italijanskog jezika. (Nevena, 24)

Nisam išla u Pariz, a mnogo želim. Tu je još mnogo putovanja na listi. Rekla jednom dečku šta osećam ili sam osećala prema njemu. Pokazala nekim ljudima koliko mi zaista znače, jer ljudi često zaborave na to. (Marina, 19)

Nisam otišla na “Tomorrowland”. Nije mi Pit Doerti (Pete Doherty) svirao na uvce. Nisam se zaljubila u Parizu. (Viktorija, 24)


Sonja Josipović sebe smatra devojkom koja uživa u trenucima tišine koja joj uvek donese novu dozu inspiracije. Voli da piše i čita knjige, ali i da se druži sa ljudima od kojih može nešto novo da nauči. Osim sa rečima uživa i u igranju sa svojim zekom, koji joj često ne dozvoljava da neke svoje tekstove privede kraju. Voli svako godišnje doba, sve oblike umetnosti i sve vrste slatkiša (izuzev žele bombona). Autorka je bloga Svet obojen rečima.

Comments