Nekada se muzika pušta zbog atmosfere, često da roditelji ne čuju škripu kreveta i dirty talk, ali svakako zna da utiče i na kvalitet seksa. Ili vođenja ljubavi? U tome i jeste fora. Jedna vrsta muzike se fura kada se posao završava na brzaka, a sasvim druga kada se dugo i sporo uplovljava iz orgazma u orgazam. Pitali smo vas…

when his gone by vishstudio d4wmkbd Anketa: Uz kakvu muziku vodite ljubav?

Njoj prijaju lagane note

Obožavam da to radim uz Gotan Project. Mada mi je i Enigma super za takve trenutke. (Mirjana, 26 godina)

Volim da vodim ljubav uz raznoraznu muziku, ali najviše uz Pharella iz N.E.R.D-a ili uz Nekka. (Mina, 23 godine)

Nemam određenu vrstu muzike za seks. Imam TV u spavaćoj sobi, pa puštam VH1 ili tako nešto. (Saša, 37 godina)

Kada do toga dođe, najlakše mi je da uključim Sky Radio ili kanal “Smooth Vocal Jazz”. (Ana Marija, 25 godina)

Uglavnom slušamo ono što meni prija. Naravno, ako smo kod mene. To su pesmice laganijeg tipa: Dragojević, Giboni, taj dalmatinski melos ili Coldplay. (Bojana, 30 godina)

Nekako se pogodilo da sam u početku slučajno puštao Lu Rida (Lou Reed), i tako je to postalo tradicija. Naravno, ponekad pustim i neki hard-bop. (Nikola, 23 godine)

Zagrevanje počinje ambijentalnom muzikom. Ipak, uvek biram kraću listu, jer volim da čujem uzdahe. (Staša, 24 godine)

Dok vodim ljubav najviše uživam u njanjavoj house muzici ili u romantičnom r’nb-u. (Miljana, 28 godina)

Uglavnom nešto bez reči i nenametljivo, za šta su najbolje orkestracije iz kompjuterskih igara i filmova. (Ranko, 37 godina)

Ako se radi o pravom vođenju ljubavi, sporom i romantičnom, uvek mi najviše prija neki soul ili reggae. Erika Badu (Erykah Badu) je na prvom mestu. Međutim, super mi je i neki deep house. Muzika treba da bude pojačana toliko da se čuje dirty talk. (Martina, 26 godina)

Kada to radim, muzika nikako ne sme biti glasna. (Mihailo, 25 godina)

Pre svega, ne vodim ljubav, jer mi žena nije u tom fazonu. Ali svakako da najviše slušamo funk. (Zoran, 25 godina)

Slušam razne vrste, zavisi od situacije; od nekog soula do ovih nekih novih MTV-hitova. (Jelena, 25 godina)

Ko još misli na muziku dok vodi ljubav?! Ali ako baš mora, to je onda neki instrumental. To me opušta. Mada mi se u poslednje vreme sviđa i turska muzika. Možda zbog ovih serija. (Danilo, 26 godina)

Za seks mi je najdraži CD “22 pesme o Titu”, jer reprezentuju skalu raspoloženja od čiste nežnosti (“Druže Tito, jagodo od rose”) do turbulentnog hardkora (“Mlada partizanka bombe bacala”). Savršene su i za predigru, opuštanje i konverzaciju posle… (Milan, 35)


Martina Anđelković pola dana živi stvaran život, a pola provodi na društvenim mrežama. Autorka i voditeljka fiktivnog kulinarskog show-a, fejk plavuša i deda Pajina unuka.

Comments