5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Večito se nadamo nečemu, težimo ostvarenju nekakvih ciljeva, i želimo. Ali, čini se da se u vazduhu tokom novogodišnjih praznika rasproste tona želja, koje lebde dok ne dođu do Deda Mrazovog uha. Mi smo uhvatili neke od njih, pa ćemo ih proslediti bradatom čiki koji će se svim snagama potruditi da ih ispuni. A sada brzo pogledajte, dok ih nismo ispustili iz naručja.

Želim da budem u pravu i kada nisam, da jedem slatko i kada ne smem, da izlazim i kada su ispiti, i da budem diplomirani, najlepši i najzgodniji ženski stvor. (Nikolina 24)

Ja želim da se u novoj 2014. godini ne prolije nijedna dečija suzica na svetu. (Stefan 19)

U novoj godini sebi želim da budem malo pametnija. Da konačno mogu da pređem preko onoga što nije vredno mojih živaca, i da naučim da najbolje iskoristim ono što imam, i da budem srećna i zadovoljna. Želim da izvučem ono najbolje iz svake situacije. Sve u svemu, želim da mi 2014. donese više osmeha. (Mina 21)

Anketa slika 1 Anketa: Želim u novoj godini...

Nežno zatvorite oči. Sada poželite nešto

Želim da u novoj godini pizze budu zdravije, dani topliji, ljubavi prave, prijateljstva iskrena, život jednostavan… (Natalija 21)

U novoj godini želim sreću, zdravlje i ispunjenje želja dragim osobama… Želim razrešenje problema koje nosim iz prethodne godine. Želim da zavlada malo više optimizma u mojoj okolini, želim da svoj život čvrsto držim u svojim rukama i da ispunim planove koje sam sebi zadala. I na kraju želim da zadržim osobe koje volim u svom životu, a one druge da zaboravim… (Marija 23)

Želim da u novoj godini dobijem dete, oženim se, da me žena ne bije i da kuva dobar ručak. Takođe i mir u svetu. (Nikola 22)

U novoj godini želim da ispunim sve one optimistično izrečene ciljeve. (Lljiljana 30)

Od nove godine očekujem da bude sporija, aktivnija, zdravija, srećnija i pametnija od prošle godine. (Svetlana 28)

Deda Mraze, biću skromna! Bez obzira na to što u ovom trenutku želim više stvari, svesna sam da imaš mnogo posla i da treba da se zadovoljim samo jednim poklonom. Sad sam malo u problemu, da li više želim konja ili princa, princa ili konja?! Budimo praktični, dragi moj belobradi, ja želim konja! Uostalom, i svaki princ je po malo konj! (Bojana 22)

Sledeće godine želim da jedem umereno, i da prestanem da sanjam torte i kolače. (Dragana 21)

U novoj godini želim novu devojku! Kad je bal nek je bal (osmeh). (Nikola 22)

U 2014. godini želim da mi se napokon vrati, jer je godina i dalje stara ako nije on tu. (Stefana 21)

Želim uspeh, jednu stepenicu više, značajniju titulu, veće obećanje, veliku ljubav, stare prijatelje, lepše dane, strpljenje, dvocifreni ali manji broj na vagi, ostvarenje onoga što je tu kada zatvorim oči, dobre odluke, ali najviše želim da se naučene lekcije iz ove godine nikada ne ponove, neka samo ostanu tu gde jesu. (Kristina 23)

Izvor fotografija: weheartit.com 


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Editors choice