5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Anthelios XL godinama štiti osetljivu kožu i kožu koja je sklona netoleranciji na sunce, pružajući izrazito visoku UV zaštitu pogodnu za sve tipove osetljive kože. Ove godine La Roche-Posay predstavlja novi Anthelios XL SPF 50+ ultra-light fluid: proizvod pruža vrlo visoku i optimalnu UV zaštitu sa pojačanom zaštitom od dugih UVA zraka. Zahvaljujući patentiranom sistemu filtriranja Mexoplex®, u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay za umirujuće i antioksidativno delovanje, novi Anthelios XL SPF 50+ultra-light omogućuje optimalnu zaštitu za sve tipove osetljive kože. Proizvod sadrži nemasnu i ultra laganu teksturu koja se brzo upija i ne ostavlja bele tragove.

1117 Anthelios XL: Za osetljivu i kožu sklonu netoleranciji na sunce Imate osetljivu kožu koja je netolerantna na sunce? Osetljivost je širok pojam koji se može manifestovati kao crvenilo, osećaj gorenja, podložnost opekotinama od sunca, kao pege ili svrab, propraćeno izraženim osećajem neprijatnosti. Godinama, Anthelios XL štiti osetljivu kožu i kožu koja pati od netolerancije na sunce pružajući joj izrazito visoku UVA i UVB zaštitu (UVA nivo zaštite stroži nego evropske preporuke), sa izrazito minimalno sastojaka (bez mirisa, bez parabena, nekomedogeno, testirano pod dermatološkim nadzorom), specijalno formulisanih tekstura, pogodnih za sve tipove kože i izlaganja. Evropska komisija zahteva da proizvodi za zaštitu od sunca pruže delotvornu zaštitu od različitih promena UV zračenja, zato je izuzetno  važno obratiti posebnu pažnju na SPF i PPD faktor kod biranja primerene zaštite od sunca: 

SPF faktor označava vrednost indikatora zaštite od UVB zraka

280 Anthelios XL: Za osetljivu i kožu sklonu netoleranciji na sunce

UVB zraci (B kao bolne opekotine) podstiču tamnjenje kože, ali su i primaran faktor koji uzrokuje opekotine na koži.

PPD faktor označava vrednost indikatora zaštite od UVA zraka

UVA zraci (A kao alergije ili anomalije) još su podmukliji od UVB zraka, jer ih ne osećamo, a prodiru još dublje u kožu. Ubrzavaju starenje kože i mogu uzrokovati netoleranciju na sunce poznatu kao alergija na sunce, kao i poremećaje pigmentacije (melazma, smeđe pege).

441 Anthelios XL: Za osetljivu i kožu sklonu netoleranciji na sunce

 

 

Novi Anthelios Ultra-Light Fluid za lice SPF 50+ pruža vrlo visoku i optimalnu zaštitu sa pojačanom zaštitom od dugih UVA zraka (strože od evropske preporuke za proizvode za zaštitu od sunca) zahvaljujući patentiranom sistemu filtriranja Mexoplex® u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay koja pruža umirujuće i antioksidativno delovanje. Nova, veoma lagana i nemasna tekstura sa nevidljivim završnim slojem vodootporna je i primerena za osetljivu kožu. Proizvod je namenjen normalnoj do mešovitoj koži i pruža optimalnu zaštitu od opekotina i promena na koži, kao i ćelijskog oštećenja uzrokovanog UV zracima. Proizvod je bez mirisa, parabena, nekomedogen i ispitan je pod dermatološkim nadzorom.

Nova formula za sve tipove osetljive kože

  • Još viša zaštita od UVA zraka: PPD 42 i dodatna zaštita od dugih UVA zraka
  • Laganija tekstura: neprimetan i nemastan zaštitni sloj koji ne ostavlja bele tragove i jednostavno se nanosi. Tekstura je pogodna kao podloga za šminku.
526 Anthelios XL: Za osetljivu i kožu sklonu netoleranciji na sunce

Anthelios XL – Za svaki tip osetljive kože lica

Inovacija u pakovanjima Anthelios XL proizvoda omogućuje još lakši odabir primerene zaštite za svaki tip osetljive kože:

Comfort – normalna do suva osetljiva koža

SPF 50+ upijajuća krema, SPF 50+ obojena upijajuća krema

Anti Shine – mešovita do masna i nepravilnostima sklona osetljiva koža

SPF50+ drytouch gel krema, SPF 30 matirajući fluid

Ultra Light – za sve tipove osetljive kože

SPF 50+ ultra-light fluid, SPF 50+ ultra-light obojeni fluid, SPF 50+ stik za usne 

Anthelios XL SPF 50+ Ultra-Light Fluid: 1,795 RSD*

*Neobavezujuća, maloprodajna cena

Editors choice