Iako mnoge od nas koriste brojne kozmetičke preparate kako bi imale savršeno negovanu kožu i kosu, često zaboravljamo da nam je za to potrebno malo truda, a mnogo vitamina i zdrave ishrane. I zaista, ako se malo osvrnemo oko sebe, primetićemo da se u našem frižideru ili korpi s voćem nalaze proizvodi koji su veoma zdravi i koji će umnogome doprineti lepoti naše kože i kose. Kako vas više ne bismo držali u neizvesnosti, evo prilike da saznate koji su vam antioksidanti neophodni da bi vaše koža i kosa izgledale baš onako kako želite – savršeno!

Adekvatni tretmani

Jedan od najboljih načina da ovaj imperativ sprovedete u delo, jeste da koristite preparate koji su bogati antioksidantima. Razlog se krije u tome što, svaki put kada koristite neki od ovih preparata, vi zapravo hranite svoju kožu antioksidantima kao što su vitamini A, C i E, Q-10 i drugi. Svaki od njih sprečava prevremeno starenje kože i doprinosi njenom zdravom i sjajnom izgledu. Stoga, ukoliko ovih dana idete u nabavku kozmetike, obavezno za sebe nabavite kreme za lice, losione i druge preparate koji su na bazi antioksidanata.

antioksidantima do prelepe koze i kose 1 Antioksidantima do PRELEPE kože i kose

Jedite više bobičavog voća

Bobičavo voće je jedan od najsigurnijih načina da povećate nivo antioksidanata u svom organizmu. Najbolje od svega je što bobičavo voće, onog trenutka kada postane deo vaše beauty dijete, neverovatno utiče na izgled vaše kože, kose i noktiju, i bez ikakvog preterivanja pravi magiju kakvu želite. Jagode, kupine, maline ili borovnice – za koju god opciju da se odlučite nećete pogrešiti, a uz to ih možete jesti sirove, ubaciti ih u salatu, mafine, smutije, sokove, pa i palačinke.

antioksidantima do prelepe koze i kose 2 Antioksidantima do PRELEPE kože i kose
Comments