#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Antologija priča strave i užasa: “Nešto diše u mojoj torti”

Antologija priča strave i užasa: “Nešto diše u mojoj torti”

Antologija priča strave i užasa “Nešto diše u mojoj torti” predstavlja proizvod zajedničkog rada grupe autora koju je okupila ljubav prema fantastici, ali i želja da se što široj čitalačkoj publici ponude kratka prozna žanrovska ostvarenja.

Svesni da je u današnje vreme kriza zahvatila sve segmente društva, pa samim tim i izdavaštvo, pri čemu mnogi autori ne uspevaju da predstave svoj rad, odlučili smo se da iskoristimo potencijal elektronskog formata i besplatno ponudimo antologiju potencijalnim čitaocima. Odziv je bio fenomenalan – već prvog dana naša “Torta” preuzeta je 800 puta.

Nesto dise u mojoj torti Antologija priča strave i užasa: “Nešto diše u mojoj torti”

U zborniku je zastupljeno devet autora. Neki od njih već imaju samostalna dela i godinama unazad se bave proznim stvaralaštvom

Antologiju u furioznom ritmu otvara Andrea Baskin pitkom, urbanom pričom u najboljem maniru tinejdž-sleš horora.

Milka Knežević-Ivašković je napisala odličan psihološki triler, čija će vas završnica načisto smrznuti. Goran Segedinac u jezovitom hororu, poput holivudske B-produkcije, u zbirku uvodi porodično nasilje i slešere osamdesetih. Priča Ivice Milarića okrenuta je protiv čovečanstva i civilizacije. Kinezi i Japanci na Telepu, telohranitelji u Lazi, uz malo Tarantino šmeka.

Boris Mišić se bavi svojom iskonskom preokupacijom: ratom, avetima i zločincima koje izjeda savest. Igor Ivanišević je priložio priču sa veoma efektnim elementima čistog treša koji podseća na Rodrigeza (Robert Rodrigues) i Tarantina (Quentin Tarantino). Majstor mračne atmosfere Radoslav Slavnić pitkim stilom i specifičnim opisima dodaje zbirci pero rođenog pripovedača.

Saša Robnik svog junaka vodi kroz putovanje preko planine, gde susreće vrlo neobične namernike i završava put gde je najmanje želeo. Stevan Šarčević se bavi seksom na granici pornografije (uglavnom u S/M maniru), vampirima i prevarama.

U planu su promocije u Novom Sadu, Subotici i Rumi, ali i svim mestima gde se ukaže prilika. Pored elektronskog formata, izradiće se i promotivni diskovi, kako bi antologija pronašla put do svakog fana ovakve vrste književnosti.

U budućnosti planiramo da nastavimo sa sličnim kolaboracijama, podstaknuti odjekom na koji je naišao naš prvenac ovoga tipa.

Posetite Facebook stranu gde možete preuzeti antologiju.

Editors choice