Nalazite se na moru i želite da svi vaši prijatelji vide kako uživate, ali niste sigurni da je vaša fotka napravljena smartfonom dostigla svoj maksimum. Instalirajte neku od aplikacija koje će udahnuti sasvim nov život i svežinu vašim uspomenama, a sve to sa samo nekoliko klikova. Tako možete naknadno „našminkati“ lice na selfi slikama, ili recimo potpuno izmeniti bolju okruženja, kupaćeg kostima, suncobrana, ili nekog drugog detalja. Brojni efekti, od crteža do blagodeti SLR aparata, učiniće vaše uspomene još jedinstvenijim, a onda je dovoljno samo da ih podelite na društvenim mrežama.

After Photo

aplikacije 2 Aplikacije koje će uneti život u vaše fotografije

Jedinstven način da svoj ovekovečeni trenutak ulepšate opcijama koje vam na iOS i Android telefone i tablete donosi After Photo aplikacija. U samo nekoliko klikova na ekran osetljiv na dodir dodajte tekst o lokaciji, recimo plaži, koju ste uslikali, ili ispišite romantičnu poruku za voljenu osobu. Na raspolaganju vam je više od 50 filtera koji će fotografiji dodati posebnu notu. Nakon toga sliku možete rotirati, zumirati, smanjiti ili uvećati, a onda je opet u samo nekoliko klikova podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama.

Veličina: 27.9 MB
OS: iOS, Android

Adobe Revel

aplikacije 8 Aplikacije koje će uneti život u vaše fotografije

Napravili ste lepu fotografiju ali biste da ona ostane skrivena od očiju neznanaca. Zato instalirajte Abobe Revel i imaćete potpunu kontrolu šta će drugi moći da vide. Na isti način možete deliti albume sa rodbinom ili udaljenim prijateljima, pa recimo dok ste na moru poznanici mogu pristupiti albumu koji se nalazi u „oblaku“ i videti kako uživate. I to sve automatski, jer će se fotografije same slati na mrežu pa nećete morati i o tome da mislite, naravno ako tako predefinišete u podešavanjima.

Veličina: 53.6 MB
OS: iOS, Android

Comments