Grad Bazel protekle nedelje, od 27.03.2014. do 03.04.2014, bio je domaćin najvećeg svetskog sajma nakita i satova pod nazivom “Baselworld 2014”, koji je na jednom mestu okupio sam vrh svetske modne industrije luksuznih aksesoara. Sajam “Baselworld” je uticajna manifestacija koja postavlja standarde i najavljuje nove trendove u modi i dizajnu koji će biti aktuelni tokom naredne sezone.

Tekst 1 APM Monaco: Baselworld 2014

Na prestižnom sajmu svoju ponudu, inovacije i proizvode od kojih zastaje dah predstavilo je preko 190 izlagača, što svedoči o samoj veličini i važnosti festivala. Među zapaženima našao se i elitni francuski brend nakita APM Monaco, koji je mamio posetioce kako modernim štandom, tako i prefinjenim komadima nakita.

Tekst 2 APM Monaco: Baselworld 2014

Kolekcije “Opium” i “DonJon”

Najnovije kolekcije: “DonJon”, “Campanella”, “Arachnide”, “Romantique”, “Printemps” samo su neki od noviteta predstavljeni za leto 2014.

Tekst 3 APM Monaco: Baselworld 2014

Kolekcija “Arachnide”

Dopadljiv dizajn izuzetnog kvaliteta srebrnog nakita 925/1000 presvučenog rodijumom za neverovatno postojan sjaj u kombinaciji poludragog kamenja i cirkona uz pristupačne cene, baš je ono što je vama potrebno kako biste ostale zapažene i primećene.

Uverite se i sami u ono što je ostavilo bez daha posmatrače sajma “Baselworld 2014”, posetite naša prodajna mesta u Balkanskoj 2 i UŠĆE Shopping Center-u kao i na našoj Facebook straniciweb sajtu.

Comments