Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Ono što je zasad još vidno u ovom videu je da je dvadesetpetogodišnja pevačica obučena u čuvenu black little dress koja je “ukrštenog” dizajna na leđima, a u originalu ovakvu haljinu je nosila čuvena legenda svetske glumačke scene Audrey Hepburn u prvoj sceni filma Breakfast at Tiffany’s. Još jedan interesantan detalj koji smo primetili je rajf koji Grandeova ima na glavi, koji je pun bisera, što zamenjuje i čuvenu bisernu ogrlicu koju je nosila Audrey.

Kompletna nova kolekcija Givenchyja na čijem se čelu kao kreativna direktorka nalazi Clare Waight Keller, koja je zaslužna za venčanicu Meghan Markle prošle godine, će novu kolekciju sa Ari na čelu predstaviti u julu mesecu ove godine. Težak je zadatak u ovako velikoj kući naslediti mesto Riccardo Tiscia, ali Clare očigledno veoma dobro zna šta radi samim tim što uzima Arianu za zaštitno lice.

Cela kampanja je već ponela veoma cool hashtag – #ARIVENCHY , tako da se može reći da je menadžer pevačice Scooter Braun još jednom odradio odlično svoj posao tako što je napravio ugovor sa ovom modnom kućom.

Ariana Grande ne planira da se zaustavi na poslovnim planovima, nakon što je prošlog meseca odnela titulu kao najmlađa pevačica koja je bila headliner Coachelle, ovog meseca se otkriva da je zaštitno lice Givenchy-ja, šta će nas sačekati sledećeg meseca? Možda nova pesma za koju je pre nekoliko dana tvitovala da je previše uzbuđena i da želi da je objavi ovog leta? I to samo četiri meseca nakon što je njen album Thank U, Next objavljen…

——————

izvor naslovne fotografije: instagram.com/arianagrande

Jovan Žihlavski

Editors choice