Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Ono što je zasad još vidno u ovom videu je da je dvadesetpetogodišnja pevačica obučena u čuvenu black little dress koja je “ukrštenog” dizajna na leđima, a u originalu ovakvu haljinu je nosila čuvena legenda svetske glumačke scene Audrey Hepburn u prvoj sceni filma Breakfast at Tiffany’s. Još jedan interesantan detalj koji smo primetili je rajf koji Grandeova ima na glavi, koji je pun bisera, što zamenjuje i čuvenu bisernu ogrlicu koju je nosila Audrey.

Kompletna nova kolekcija Givenchyja na čijem se čelu kao kreativna direktorka nalazi Clare Waight Keller, koja je zaslužna za venčanicu Meghan Markle prošle godine, će novu kolekciju sa Ari na čelu predstaviti u julu mesecu ove godine. Težak je zadatak u ovako velikoj kući naslediti mesto Riccardo Tiscia, ali Clare očigledno veoma dobro zna šta radi samim tim što uzima Arianu za zaštitno lice.

Cela kampanja je već ponela veoma cool hashtag – #ARIVENCHY , tako da se može reći da je menadžer pevačice Scooter Braun još jednom odradio odlično svoj posao tako što je napravio ugovor sa ovom modnom kućom.

Ariana Grande ne planira da se zaustavi na poslovnim planovima, nakon što je prošlog meseca odnela titulu kao najmlađa pevačica koja je bila headliner Coachelle, ovog meseca se otkriva da je zaštitno lice Givenchy-ja, šta će nas sačekati sledećeg meseca? Možda nova pesma za koju je pre nekoliko dana tvitovala da je previše uzbuđena i da želi da je objavi ovog leta? I to samo četiri meseca nakon što je njen album Thank U, Next objavljen…

——————

izvor naslovne fotografije: instagram.com/arianagrande

Jovan Žihlavski

Editors choice