Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Arlemm je prvi festival klasične muzike u našoj zemlji, čije će aktivnosti biti prikazane onlajn, a čiji početak i otvaranje možete pratiti na Telenorovom YouTube kanalu, 15. jula od 21 sat. Tada će se koncertnim dešavanjem bez publike, na Cvetnom trgu predstaviti gudački kvartet Škole za muzičke talente, solista na gitari – mladi, talentovani Milutin Šunjevarić, i poznata kantauroka čarobnog glasa, Katarina Pejak. U živom prenosu, upoznaćemo se sa vizijom i ciljevima festivala i mladm stvaraocima. Nakon koncerta, biće otvorena izložba Umetnički karavan, koji će na Cvetnom trgu trajati do 2. avgusta.

“Uprkos teškoj situaciji sa svetskom pandemijom, kultura opstaje i mora da postoji. Zahvaljujući entuzijazmu organizatora i saradnika, manifestacija ARLEMM će ove godine biti kulturna oaza u kojoj ćemo zajedno uživati, upijajući tračak nade koja nam nagoveštava da će sve biti bolje”, kaže Dragutin Mladenović, direktor ARLEMM-a.

Tokom proteklih jedanaest godina postojanja ARLEMM je bio prestonica kulturnih dešavanja. Okupljajući vrhunske predavače, izvođače iz zemlje i inostranstva, uspeo je da izgradi prepoznatljiv i atraktivan ambijent za sve koji su želeli da u umetnosti i prirodi uživaju na jedan poseban način.

ARLEMM 2020. se realizuje uz podršku Ministarstva kulture i informisanja, Opštine i Biblioteke Arilje, SOKOJ-a, Extreme intima, Telenor fondacije i brojnih donatora i ljubitelja umetnosti. Da bi umetnost bila dostupna svima, i ove godine će biti omogućen prenos dešavanja sa ARLEMM-a 2020, putem Telenor mreže.

Budite i vi deo umetnosti i uživajte u umetničkom stvaralaštvu manifestacije ARLEMM 2020!

0002 1 e1594652689253 ARLEMM u Beogradu   Prvi onlajn festival klasične muzike u zemlji

 

Editors choice