Sigurno imaš onaj jedan koktel koji zauzima posebno mesto u tvom srcu. I uprkos mnoštvu izbora, i izvesnosti da ćeš uvek probati nešto novo (jer ko može da odoli svim onim ludilima i ponudama) već na početku večeri znaš da ćeš barem jednom popiti svoju omiljenu stvar. Čak i ako misliš da nemaš tako nešto, svoj alkoholni safe bet, sasvim je sigurno da s vremena na vreme završiš naručujući to the piće. Izbor pića govori o nama isto onoliko koliko i horoskopski znak, pa smo zato rešili da se malo poigramo.
Pa, ukoliko si uvek želela da znaš šta bi bila da si alkoholno piće, u skladu sa svojim horoskopm i karakteristikama, evo prilike da saznaš! A uz to i da probaš neki od ovih superukusnih stvari sledeći put kada odeš u bari.  Živeli!

Ovan

kokteli sa votkomCosmopolitan, Bloody Mary, Moscow Mule

Ovnice, ti voliš da se zabavljaš to je sigurno. Nebitno je sa kim izlaziš i družiš se, činjenica je da nosiš zabavu sa sobom– baš kao i votka. Jer, realno, da li uopšte postoji dobra žurka bez jednog Ovna i votke? Definitivno ne. Pored toga, imaš još jednu sličnost sa ovim pićem i koktelima koji ga sadrže, deluješ jako brzo. Ako iskrsne neki problem, nema osobe koja će ga brže rešiti nego ti!

Bik

kokteli sa konjakomSidecar, The Summit, Mata Hari

Niko ne zna da odmara i ceni slobodno vreme i kulirnje kao ti, što te čini jedinstvenom u životu svake osobe sa kojom se družiš. Radiš stvari svojim tempom i ne brineš puno o tome šta drugi misle i zato je sa tobom uvek prijatno. Sa tobom sve ide glatko, uglađena si, opuštena i prefinjena. Baš kao i konjak! To je piće koje piju interesantni ljudi, sa kul aurom i fasicantnom ličnošću koja zrači.

Blizanci

Kokteli sa tekilomMargarita, Paloma, Tequila Sunrise

Ti želiš da se zabavljaš, luduješ i ne misliš o tome šta će biti sutra. A koji alkohol je bolji za to nego tekila! Kao i ovo piće i svi kokteli sa njim ti si hrabra i odbijaš da budeš u senci i ikako ignorisana. Priseti se samo koliko puta si zajedno sa društvom uzviknula “još jedna tura za sve!”. Upravo. Oh, a još jedna zajednička stvar između tebe i ovog pića je da umete da preterate i odvedete stvari mnogo dalje od planiranog. Izazov je prava reč za tebe.

Rak

kokteli sa sakeomStrawberry Mint Spritzer, Sake Champagne Mojito, Kyoto Sour

Račice, ti znaš da se zabavljaš ali na veoma prefinjen način. Da nije priče o koktelima, rekli bismo svakako da si ti vrsni vinopija i to i je i omiljeno piće, razumeš se i biraš uvek neko neobičnije za sebe. U ovom slučaju, opet se opredeljuješ za nešto što je veoma specifično i nije za sve: sake. Pomalo je kao vrsta dobrog vina a pomalo kao dobra votka, ali kako god ga opisali upravo je ono što ti jesi: chic. I takvi su i svi kokteli čiji je sastojak- malo drugačiji i sasvim upečatljivi, baš kao i ti.

Comments