Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Strelac

kokteli sa šampanjcemFrench 75, Black Velvet, Mimosa

Bitan ti je tvoj glam nastup i tako je i kada biraš šta ćeš da piješ. Ne voliš da ti ništa ni ekipa ni atmosfera ni piće spušta tvoj ugled. Zato je šampanjac skoro uvek tvoj izbor jer je sve ono što ti jesi- klasičan i intrigantan sa penušavim karakterom, koji često ume i da eksplordira. Poznata si po tome da svemu dodaš ono malo extra, božanski višak koji je za nekoga previše ali bez toga ti ne bi znala da funkcionišeš. She’s bright like glitter and bubbly like champagne.

Jarac

kokteli sa skočemThe Godfather, Blood & Sand, The Penicillin

Kad god pomislimo na nekoga ko u ruci drži skoč to je ili muškarac u plišanom sakou ili žena u dugoj haljini sa otvorenim leđima, koja ispred kamina pije skoč iz kristalne čaše. Svakako veoma sofisticirana scena, i ako iko može da je oživi to si svakako ti. Kada si u svojim najboljim danima i izdanjima, sofisticiranost je tvoje srednje ime i zato je ovo piće i njegove kombinacije pravo za tebe. Znaš da ceniš lepotu zrelosti, i prefinjenost.

Vodolija

kokteli sa apsintomThe Jaded Lady, Sazerac, The Sleepy Hollow

Partijanje sa tobom je kao veče kada piješ ništa drugo do apsinta- potpuno ludo i divlje i ono koje se ne zaboravlja. Ti si u svemu što radiš potpuno drugačija od svih, kao i ovo piće, i definitivno nisi svačiji prvi izbor, ali to samo znači da si zabavna, nesputana i pomalo opasna (u najboljem smislu). Pa ko može da podnese, može. Zato si kao i apsint najbolja u malim, ograničenim količinama. Ne izlaziš često, ali kad izađeš to je za pamćenje.

Ribe

kokteli sa jägermeisteromBed of Roses, Colt 45, The Widow Maker

Kao poslednji znak u Zodijaku, ti si sve pomalo. Sugar, spice and everything nice je tvoja parola- baš kao i Jäger. Mnogi ne veruju da je ovo piće išta više od “punjača baterija” ali je zapravo izuzetno kompleksno piće, baš kao i ti. Umesto jednostranosti, tvoja ličnost je kompleksna i duboka, i nije samo za prikazivanje već ima mnogo više iza fasade. Malo si slatka, malo gorka ali svejedno izuzetno privlačna. To te čini tako neodoljivom i misterioznom u isto vreme.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2018!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Madam Clairvoyant

Editors choice