Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Atrakcije Tivta koje ovog leta ne smeš da propustiš!

Atrakcije Tivta koje ovog leta ne smeš da propustiš!

Kada jedno primorsko mesto poprimi obrise Monaka i Monte Karla i uz ključne investicione projekte privlači ljude koji prepoznaju lepotu ovog grada i potencijale ulaganja, i još u Crnoj Gori, znate da je reč o Tivtu. “Beležeći rast u turizmu do 20 posto uz nova iskustva za goste ovo su atrakcije da ponovo otkrijete Crnu Goru, ne samo plaže već je priroda i istorija sačuvana od zaborava”, kaže Gabrijela Glavočić direktorka u Turističkoj organizaciji Tivta, i dodaje: “U avgustu smo priredili koncerte na gradskoj rivi Pine od Kaliopi, Urban&4, Toni Cetinski, Vlatko Stefanovski i Dragoljub Đuričić do tradicionalnih klapa. Kada je reč o kulturnim dešavanjima pored Festivala mediteranskog Teatra Purgatorije, luksuznog relija Gambol 3000, otvorena je i Pikasova izložbe keramika iz Valorija u hotelu Regent.”

TIVAT IZ VAZDUHA Atrakcije Tivta koje ovog leta ne smeš da propustiš!

Gornja Lastva je malo mesto mediteranskog ugođaja na brdu Vrmac koji razdvaja tivatski i kotorski zaliv. Nedavno je austrijska državna televizija snimala dokumentrac o nastarijem mlinu za masline koji i dalje kao nekada pokreće ljudska snaga. Autentčnost ovom ruralnom selu daju kamene kuće stare preko 600 godina.  Obavezno probati priganice sa medom i rakiju od maslina i rogača.

GORNJA LASTVA MLIN ZA MASLINE Atrakcije Tivta koje ovog leta ne smeš da propustiš!

Tivatska Solila za ljubitelje boravka u prirodi i rane jutarnje šetnje. Neposredna blizina mora i prilično sačuvana geomorfologija ove lagune čine da Solila bude od posebnog interesa za boravak ptica. Plitka slana voda bogata morskim organizmima i muljevitim dnom privlači vodene ptice na ishrani, zimovanju, jesenjoj i prolećnoj seobi. Na Solilima je dosad zabeleženo 111 vrsta ptica od pevačica do grabljivica.

SOLILA Atrakcije Tivta koje ovog leta ne smeš da propustiš!

Selo Rose – na samo petnaest minuta vožnje gliserom od gradskoj rive Pine u Tivtu možete stići do Rosa, takozvanog raja na zemlji. Ovo malo kapetansko mesto smešteno na obali poluostrva Luštica, nasuprot Herceg Novom, sa porodičnim kućama tipično poređanim duž pristaništa – prvi red do mora. S obzirom na položaj i zaštićenost od vetrova, Rose se nekada koristilo kao sklonište za jedrenjake. Na mestu nekadašnjeg svetionika ove uvale nikao je Forte Rose restoran poznat je po sveže ulovljenoj ribi i bungalovi gde možete noćiti, i sa koje možete obići Plavu špilju i Mamulu.

ROSE Atrakcije Tivta koje ovog leta ne smeš da propustiš! ROSE hrana Atrakcije Tivta koje ovog leta ne smeš da propustiš!

Oblatno – Daleko od gradskih plaža u usamljenoj i odvojenoj uvali Oblatno našla se Almara. Retko peščana plaža gde se pristiže čamcima i brodovima a najhrabriji sleću helikopterom, oduševiće vas svojim belim baldehinima, specijalitetima italijanske kuhinje i dobrim koktelima. Zabava ovde potraje i do jutra.

oblatno3 Atrakcije Tivta koje ovog leta ne smeš da propustiš!

Tivat, mesto gde su nekada letovali vlastelini, plemići, pesnici a čiji su pogled na horizont zaklanjali brodovi odlazeći iz brodogradilšta, danas je grad okrenut novim nautičkom turizmu sa marinom Porto Montenegro koja je Tivat stavila na mapu svetskih destinacija. Privatnost i diskrecija ove destinacije privukla je poznate ličnosti među kojima je Adrijana Lima, Rita Ora, Novak Đoković i Dita fon Tiz i mnogi drugi ali i investitore iz svih delova sveta koji su odabrali da letuju i žive ovde, kao što je Romi Havat, svetski poznati preduzetnik, koji je postao i državljanin Crne Gore.

Editors choice