Mermernoroze nokti sa linijama

Još jedan način na koji možete “začiniti” klasično roze nokte je učiniti da oni izgledaju kao neobični mermer roze boje. Ovo ćete postići jednostanije nego što možda mislite, kreiranjem asimetričnih i nepravilnih belih linijica duž nokta, koji ćete, zatim, u potpunosti prelakirati sjajnim, bezbojnim lakom. Ovo će dati efekat mermera koji ste priželjkivale, a vaši nokti izgledaće neobično i unikatno.

Roze nokti sa zvezdicama

Zvezdice se izgleda vraćaju u modu, jer smo ih pored trendy tetovaža mogli videti i u makeup svetu, a ovog puta i u svetu manikira i nail arta. Suptilne roze nokte možete ukrasiti asimetričnim, malim belim zvezdama koje ćete nepravilno rasporediti po nokatnim pločama. Ovo je odličan manikir za one sanjive devojke, čije su misli u zvezdama i koje vole da sanjare. Ako ste jedna od njih, uz ovaj manikir biće vam dovoljno samo da ga pogledate, i da vas vrati u vaše sanjive misli i maštanja.

Roze nokti sa crnim vrhovima u french manikir stilu

I za kraj, jedan neobičan, ali opet veoma elegantan predlog koji će sigurno prihvatiti sve one devojke koje prate modu i urbanost. Dobro je poznato da je french manikir jedan od klasičnih manikira koji nikada ne izlaze iz mode, a odlikuju ga prirodna, roze nokatna ploča i beli vrhovi noktiju. Ovog puta, mi vam ipak predstavljamo french manikir sa neobičnim preokretom – crnim vrhovima noktiju. Ovo je look za one fatalne, sexy i ženstvene među nama.

Naslovna fotografija: instagram.com/mytownhouseuk

Jovana

Comments