*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Bajka za odrasle: “Čuda su moguća”

Bajka za odrasle: “Čuda su moguća”

Barbara Sater (Barbara Suter) je njujorška glumica i dramski pisac, a “Čuda su moguća” (Dorothy on the Rocks) je njen prvi roman koji se na našim prostorima pojavio 2011. godine.

Barbara je stvorila lik Megi Barlou, umiljate, duhovite i interesantne četrdesetogodišnjakinje koja radi u dečijem pozorištu u kome se suočava sa likovima mladih heroina poput Snežane i Doroti, premalim kostimima i dečijim dobacivanjima iz publike na račun njenog izgleda i godina. Ipak, odlična je glumica i uspeva da se uživi u svaku ulogu pokušavajući na taj način da pobegne od sopstvenog jadnog života. Od kada je Gudi, njen prijatelj i pijanista-partner u zajedničkoj tački, umro, njena pevačka karijera više nije bila tako uspešna. U uverenju je da je poludela jer joj se on priviđa kao malena, dobra vila koja je stalno posećuje i daje savete. Potpuno je posrnula, previše puši, prečesto se opija zbog čega upada u različite nevolje.

Tako je jedne večeri, posle previše alkohola završila u krevetu sa nepoznatim muškarcem: šarmantnim, privlačnim dvadesetosmogodišnjim Džekom. Zbunjena tolikom razlikom u godinama i osećanjem koji je taj odnos u njoj budio, stalno ga je terala od sebe, onda bi se pokajala i pomirili bi se, sve do trenutka kada to više nije bilo moguće. Kada se ta bajka raspršila u njenim očima, ostala je sama i uplašena, ali joj je život doneo još jednu neverovatnu priliku koja bi lako mogla da bude najbolja uloga u njenom životu…

slika 185 Bajka za odrasle: “Čuda su moguća”

Obavezno pročitajte!

Ne dajte da vas naslov i korice prevare, ovo nije tipična ljubavna “limunada” sa malo zavrzlama i obavezno srećnim krajem. Na pojedinim mestima ćete se smejati do suza, ali će vas pojedina mesta totalno rastužiti i rasplakati. Zanimljiva, duhovita, dirljiva knjiga koju nećete ispuštati iz ruku dok je ne pročitate celu.

Izvor fotografija: alnari.rs


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Editors choice