Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

U oktobru, mesecu zdravlja, sva je pažnja usmerena na edukovanje i informisanje javnosti o značaju zdravih navika za dobar osećaj svakog pojedinca.

wellness 31 Imate li i vi pitanja za Wellness stručnjake?

Jedna od kompanija koje su se priključile ovoj akciji je kompanija Bambi, u okviru koje je brend Wellness odlučio da na svojoj Facebook stranici svim zainteresovanim korisnicima omogući da postave pitanja koja se tiču zdravih fizičkih navika, značaja fizičkih aktivnosti, ali i svih onih sitnica koje u nama bude dobar osećaj koji se vidi, na koje im odgovore daju Wellness stručnjaci.

Kao i prošle nedelje, odgovore na svoja pitanja dobili su Milica Milošević-Meseldžija, Sanja Nastasić, Jelica Jovanović i Slavica Stanišić, a sada imate priliku da pročitate šta je to njih najviše zanimalo.

wellness 10 Imate li i vi pitanja za Wellness stručnjake? wellness 11 Imate li i vi pitanja za Wellness stručnjake? wellness 12 Imate li i vi pitanja za Wellness stručnjake? wellness 13 Imate li i vi pitanja za Wellness stručnjake?

I dalje imate priliku da svoja pitanja postavite na Wellness Facebook stranici, a tri pobednička odgovora koja će osvojiti Wellness pakete biće objavljena danas. Zato požurite i ne propustite da još danas postavite kreativna pitanja i dobijete odgovor od glavne i odgovorne urednice magazina “Sensa”, Jasmine Stojanović, kao i zamenice glavne i odgovorne urednice magazina “Lepota i Zdravlje”, Jasmine Ubiparip.

Editors choice