U oktobru, mesecu zdravlja, sva je pažnja usmerena na edukovanje i informisanje javnosti o značaju zdravih navika za dobar osećaj svakog pojedinca.

wellness 31 Imate li i vi pitanja za Wellness stručnjake?

Jedna od kompanija koje su se priključile ovoj akciji je kompanija Bambi, u okviru koje je brend Wellness odlučio da na svojoj Facebook stranici svim zainteresovanim korisnicima omogući da postave pitanja koja se tiču zdravih fizičkih navika, značaja fizičkih aktivnosti, ali i svih onih sitnica koje u nama bude dobar osećaj koji se vidi, na koje im odgovore daju Wellness stručnjaci.

Kao i prošle nedelje, odgovore na svoja pitanja dobili su Milica Milošević-Meseldžija, Sanja Nastasić, Jelica Jovanović i Slavica Stanišić, a sada imate priliku da pročitate šta je to njih najviše zanimalo.

wellness 10 Imate li i vi pitanja za Wellness stručnjake? wellness 11 Imate li i vi pitanja za Wellness stručnjake? wellness 12 Imate li i vi pitanja za Wellness stručnjake? wellness 13 Imate li i vi pitanja za Wellness stručnjake?

I dalje imate priliku da svoja pitanja postavite na Wellness Facebook stranici, a tri pobednička odgovora koja će osvojiti Wellness pakete biće objavljena danas. Zato požurite i ne propustite da još danas postavite kreativna pitanja i dobijete odgovor od glavne i odgovorne urednice magazina “Sensa”, Jasmine Stojanović, kao i zamenice glavne i odgovorne urednice magazina “Lepota i Zdravlje”, Jasmine Ubiparip.

Comments