Ovog petka na žurki “Dynamic party” kad muziku puštaju DJ PeDJa i Ana D, čiji nastup uživo prate saksofonista i perkusionista, svoju tačku imaće i plesačica oko šipke Maya. Senzualan nastup ove dame predstavlja kombinaciju seksi plesa i aerobika sa zanimiljivom muzičkom pozadinom. Maya će se u toku večeri nekoliko puta popeti na binu, i to u pauzama nastupa Ane D i DJ PeDJe.

The Gift 4 Bar “Brankow”: Ples oko šipke & zagrevanje za Depeche mode

The Gift

Naredne nedelje, u susret dugo čekanom gostovanju benda Depeche mode u Beogradu, 19. maja, u četvrtak (16.05) će se u “Brankowu” organizovati “warm up” za ovaj spektakl. Nastupa Depeche mode tribjut bend – The Gift – prepoznatljiv po veoma atraktivnom nastupu i ekscentričnom ponašanju članova benda na bini. Pošto je Dave Gahan, odnosno pevač Jovan Matić živeo u Londonu poslednje četiri godine, ovo će biti veoma retka prilika da se The Gift opet, posle nastupa na “Beer festu” 2009. godine i serije koncerata u Hrvatskoj pred gostovanje Depeche mode-a 2010, čuju u Beogradu, ali i uopšte.

Maya Brankow Bar “Brankow”: Ples oko šipke & zagrevanje za Depeche mode

Maya

Bar “Brankow” uskoro otvara baštu i prelazi na letnji sistem rada, kada će, nastavljajući da uvodi nove trendove na naše tržište, funkcionisati i kao Sushi bar. Ovog četvrtka nastupa DJ Oysha, dok je u subotu “Makao”. Ulaz na sve večeri, uključujući i nastup grupe The Gift, slobodan je.

“Brankow” – Pole Dance

Depeche Mode tribute promo by The Gift

Depeche Mode tribute by The Gift-coversong for Strange Love

Rezervacije na 069 83 00 777

Comments