Barbara Palvin (Barbara Palvin) je manekenka mađarskog porekla, rođena u Budimpešti 8. oktobra 1993. U modni svet stupila je sa samo 13 godina, kada je otkrivena u svom rodnom gradu. Iste godine, snimila je prvi editorijal za magazin “Spur”. Godine 2010. debitovala je na pisti, i to na reviji kuće Prada u Milanu. Radila je i za: Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Vivienne Westwood, Etro, Chanel

Slika 123 Barbara Palvin: Nova Natalia Vodianova ili više od toga?

Barbara na naslovnici “Jalouse” magazina

Tokom svoje petogodišnje karijere, Barbara je postigla ono što sanjaju mnogi modeli koji se tim poslom bave i duže od nje. Krasila je naslovnice magazina “L’Officiel”, ruskog izdanja “Vogue”-a, kao i mađarskog izdanja “Glamour”-a. Tokom prethodne godine, počela je saradnju sa brendom Victoria’s Secret, čime je postigla veliki uspeh i sebi otvorila mnoga vrata.

Slika 219 Barbara Palvin: Nova Natalia Vodianova ili više od toga?

Na njoj leopard print od glave do pete izgleda fenomenalno

Za sebe kaže da je normalna devojka, kojoj najviše prija druženje sa svojim prijateljima kod kuće u Budimpešti. Iako putuje svuda po svetu i ne može da zamisli život bez mode, redovno polaže ispite na kraju školske godine i trudi se da ide u korak sa vršnjacima. Ukoliko nije neophodno, šminku ne koristi. Voli da peva, naročito tradicionalne mađarske pesme, i kaže da bez muzike ne može da zamisli svoj dan. Veliki je fan mangi i anime, ali ipak najveće iznenađenje za fanove jeste činjenica da Barbara aktivno igra fudbal! Od malena voli i prati ovaj sport, a na terenu je uglavnom na poziciji napadača!

Slika 317 Barbara Palvin: Nova Natalia Vodianova ili više od toga?

Barbara kao zaštitno lice kuće Calvin Klein za parfem “Forbidden Euphoria”

Zbog prelepih plavih očiju i fizičke sličnosti, često je porede sa čuvenom ruskom manekenkom Natalijom Vodijanovom (Natalia Vodianova). Kada je pozirala za britanski “Vogue”, urednica Miranda Almond (Miranda Almond) rekla je da su je izabrali jer je savršen spoj mlade Bruk Šilds (Brooke Shields) i Natalije Vodijanove. Ipak, mi mislimo da je ona mnogo više od nove Natalije! Iako ima samo 18 godina, može se pohvaliti činjenicom da je miljenica modnog sveta i da je pred njom još mnogo godina uspešnog i plodnog rada.

Slika 414 Barbara Palvin: Nova Natalia Vodianova ili više od toga?

Mlada, prirodna, harizmatična i prelepa

Svojom prirodnošću, opuštenošću i harizmom oduševljava javnost i sve ljubitelje mode. Sasvim je moguće da će je to odvesti još dalje nego Nataliju. Mi joj to iskreno želimo!

Slika 510 Barbara Palvin: Nova Natalia Vodianova ili više od toga?

Prava dama sa samo 18 godina


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments