Znaš ono kada si baš raspoložena da se počastiš, eto tako, bez razloga, samo zato što ti je tako došlo i osećaš dužnost da sebi ulepšaš dan i izmamiš osmeh? Pa, nije tebi potreban frajer da bi ti dan bio dobar, zato poslušaj horoskop i razmazi sebe danas baš ovako!

Ovan

Razmazi sebe danas tako što ćeš kupiti novi komad garderobe ili aksesoara. Na tebi je da odabereš da li će to biti haljina ili majica, šešir ili ona ogrlica koju već danima merkaš. Hajde, jedan je život – idi u šoping!

Bik

Kreiraj novu plejlistu i na nju stavi sve one nove pesme kojima se danima “drogiraš”, ali nikako da ih smestiš na listu već ih uvek iznova pretražuješ. Vreme je da se počastiš novim omiljenim taktovima zbog kojih ćeš uvek biti dobro raspoložena!

Blizanci

Vreme je za druženje! Odvoji sat vremena (ili više ako ti je potrebno) i razgovaraj sa roditeljima ili prijateljima koje nisi dugo videla, a nedostaju ti. Odmah ćeš se osetiti bolje!

Rak

Počasti sebe ultra fensi pićem koje bi ti inače bilo preskupo, ali danas je poseban dan! Kafa, koktel, frape… Šta god voliš!

Comments