Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

“Bazar” predstavlja: Wannabe Magazine

“Bazar” predstavlja: Wannabe Magazine

Nina Milović i Nađa Jokanović osnivači su “Wannabe” magazina, najposećenijeg domaćeg fashion, beauty & lifestyle web portala za mlade. Razgovarali smo s njima o poslovnim uspesima, stilu i domaćoj modnoj sceni. 

Kako je nastao Wannabe?

Nina Milović: Wannabe Magazine je nastao iz moje želje da napravim modni blog koji se bavi srpskom modnom scenom i koji bi bio mesto promovisanja modnog brenda koji bi se zvao Wannabe. U tom trenutku je sve to bilo na nivou hobija i neke moje dodatne zanimacije po zavšenom fakultetu. Sećam se da je ideja i želja i tada bilo mnogo i da sam tražila najbolji način na koji bih sve to sprovela u delo. Zatim sam se obratila Nađi Jokanović, tada svojoj drugarici, a sada i poslovnoj partnerki, kojoj se ideja dopala i koja je odlučila da me podrži. Pa poznaniku Lazaru Stojkoviću, grafičkom dizajneru povodom izrade bloga. Ubrzo se uključilo još ljudi i moja početna ideja je počela da dobija sve jasniju formu.

Nađa Jokanović: U trenutku kada mi se Nina obratila sa idejom, radila sam drugi posao, u farmaceutskoj struci, ali mi se ideja jako dopala, i bilo bi je bitno da podržim Ninu u tome. Sve su se “kockice” poklopile i sajt je pušten za samo 10 dana.

Nina Milovic Nadja Jokanovic Bazar predstavlja: Wannabe Magazine

Nina Milović i Nađa Jokanović

Ko su najverniji “Wannabe” čitaoci?

Nina Milović: Wannabe Magazine je namenjen prvenstveno mladim ženama koje žele da se informišu i nešto nauče o modi i nezi, ali i o sijaset drugih lifestyle, obrazovnih i zabavnih tema. Wannabe Magazine je poznat po tome da dnevno objavljuje u proseku 20 tekstova originalnog sadržaja, što ljudima stvarno omogućava da pronađu mnogo toga zanimljivog. Pored istraživanja koja se rade, nama su komentari ispod tekstova i poruke koje redakcija dobija, najbolji pokazatelji da imamo vrlo kritičnu, ali visoko obrazovanu čitalačku publiku i na tu činjenicu smo zaista ponosni.

Nađa Jokanović: Zanimljiv podatak je i da je oko 35% naših čitalaca muškog pola, i da taj broj ima tendenciju rasta, zajedno sa porastom ukupnog broja čitalaca.

Da li vam ikada dosadi posao koji radite?

Nina Milović: Kada stvorite posao, kao ja sebi, u pravom smislu te reči, kada izgradite sistem po svojoj meri i svom senzibilitetu, kako može da vam dosadi? Da, ima dana kada vam je teško, ali nikad ne može da vam dosadi. To je vaša kreacija i deo vas.

Nađa Jokanović: Postoji jedna izreka sa kojom se potpuno slažem – “Radi ono što voliš i nećeš raditi ni dana”. Nama “Wannabe” nije samo posao, već život i deo nas. Zato nam i nije teško da radimo sve što je potrebno i kada je potrebno. Nema lepšeg osećaja od onoga kada “radiš za sebe”!

Ceo intervju pročitajte u novom “Bazaru”!

Fotografija: Nemanja Maraš

Editors choice