The Last Song

Šta se dogodi kada spojite tinejdž romansu, prelepu obalu Australije i baršunasti glas Miley Cyrus? Verovatno jedan od najupečatljivih i najzanimljivih letnih ljubavnih filmova.

Zasnovan na istoimenoj knjizi Nikolasa Sparksa, upoznaje nas sa buntovnom Ronnie koja je mogla da se odupre društvu, roditeljima i fakultetu, ali ne i ljubavi koju oseća prema Will-u. Romantični prizori peščane obale praćeni letnjim baladama urezaće vam ovaj film u sećanje.

Forgetting Sarah Marshall

Peter prolazi kroz raskid dugogodišnje veze, a odlučujući da zaboravi svoju ljubav, otisne se na muško putovanje sa prijateljima na, ni manje ni više – Havaje.

Leglo zabave, lepih žena i žurki do zore, uskoro će postati njegov pakao, kada u lobiju hotela sretne svoju bivšu devojku sa novim dečkom. Pokušavajući da shvati svoja osećanja, Peter prolazi kroz emocionalni rolerkoster, a Havaji za njega postaju mesto spoznaje samog sebe.

Aquamarine

Za neke možda otrcan, tinejdžerski film, Aquamarine je zasigurno jedan od najpopularnijih letnjih filmova i danas. Šta bi radile dve obične devojke iz Australije tokom letnjeg raspusta osim uživale na plaži?

Ipak, jednog dana će doći do šokantnog saznanja – sirene su možda nešto više od obične legende. Australija, vreli pesak i modne kombinacije, koje i danas želimo da nosimo, čine ovaj film savršenom razbibirigom u letnjim danima.

Naslovna fotografija: instagram.com/theotherwomanmovie

Aleksandra Aničić

Comments