Cilj humanitarne akcije “Beauty Bag” je sakupljanje kozmetičkih proizvoda svih vrsta za dame iz sigurnih kuća. Pokloni se sakupljaju, sortiraju i pakuju u setove, koji se za praznike doniraju štićenicama u sigurnim kućama u Beogradu, Pančevu i širom zemlje. Akcija je pokrenuta 2015. godine i od tada se svake godine tradicionalno organizuje u decembru, pod vođstvom Rotary kluba Beograd Singidunum.  

IMG 20210105 161249 Pridružite se: Humanitarna akcija Beauty Bag prikuplja kozmetičke proizvode za dame iz sigurnih kuća

Budući da su se donacije do sada skupljale isključivo od kompanija, ove godine se akcija širi i poziva sugrađane da učestvuju u prikupljanju pomoći. 

Proizvodi koji dolaze u obzir su: mleko za telo, kupka, sapuni, šamponi, balzami i drugi preparati za negu kože i kose, ženski higijenski proizvodi, maske za lice, šminka, četke i gumice za kosu, lakovi za nokte. Artikli koji su uvek potrebni sigurnim kućama su i veš, hulahopke i odeća za spavanje.

Pozivaju se svi građani da se priključe akciji i doniraju NOVE, i u slučaju veša i odeće za spavanje – NERASPAKOVANE proizvode koje ne žele ili koje će kupiti namenski za ovu akciju. 

Što se tiče mališana, kako se oni koji borave u sigurnim kućama sa svojim majkama ne bi osetili zapostavljeno, Rotary klub i njih svake godine obraduje plišanim igračkama. Igračke možete donirati nove ili polovne (dobro očuvane) i važno je da budu isključivo PLIŠANE.

Proizvode možete doneti u KARBON EVENT SPACE na adresi Severni bulevar 6a, u subotu 2. decembra i nedelju 3. decembra od 11-16č.

Karbon će deliti besplatnu kafu, čaj i kuvano vino svima koji se odazovu akciji. 

Sve firme zainteresovane da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji mogu se za više informacija javiti na mejl: simona@karbonstate.rs.

b55db9d0 1f25 4652 9abe bdece4e464fd Pridružite se: Humanitarna akcija Beauty Bag prikuplja kozmetičke proizvode za dame iz sigurnih kuća

O Rotary klubu i Karbonu

Podsećamo da je Rotary internacionalna humaniratna organizacija sa fokusom na promociji mira, suzbijanju bolesti, poboljšanju zdravlja majki i dece, podršci obrazovanju i ekonomskom razvoju. Rotary je posvećen ostvarivanju pozitivnih promena u svetu. 

Kroz brojne projekte, stipendije i humanitarne akcije, Rotary igra ključnu ulogu u stvaranju održivih i inkluzivnih zajednica širom planete. Oslanjajući se na entuzijazam, volontiranje, donacije i posvećenost članova Rotary klubova, organizacija ostvaruje svoj cilj unapređenja života ljudi širom sveta. 

Karbon je multifunkcionalni event prostor za sve vrste događaja. Poznat je i po tome što često podržava kulturno-umetničke i humanitarne događaje. 

Ovu sezonu darivanja započnite dobrim delom! Posetite Karbon i neka decembar postane mesec dobre energije! 

Comments