Nekadašnja pevačica čuvene britanske girl grupe “Spice Girls”, modna dizajnerka sa uspešnim brendom, i supruga fudbalera Davida Beckhama – britanska ikona stila, Victoria Beckham, inspiracija je mnogim ženama širom sveta. Ona je možda nekada nosila kratke i uske haljine u animal printu uz sandale sa visokim platformama (hej, ipak su to svi nosili krajem devedesetih godina), ali od tada do danas, njen stil je sazreo i postao zaista sofisticiran. Danas, ona ne samo da je naša stilska i beauty inspiracija, već nam je pokazala da može biti i uspešna kreatorka. Zato, dok ne budemo imali dovoljno novca da kupimo sebi neki od njenih komada iz najnovije kolekcije, pridržavaćemo se ovih njenih šest modnih i beauty saveta kojih se i ona sama pridržava.

Mini-haljina je uvek IN

Po minihaljinama pamtimo Victoriu sa početka muzičke karijere, ali ona ni danas, dvadeset godina nakon toga, ne odustaje od mini-haljine. I moramo priznati, i dalje joj savršeno pristaje! I mi se nadamo da ćemo u četrdeset sedmoj godini imati noge kao i ona, koje ćemo želeti da pokažemo celom svetu kad god nam se za to ukaže prilika. Dakle, pravi je trenutak da se podsetite ovog saveta i leto pred sobom provedete upravo u mini-haljini.

Okej je da ne nosimo šminku u svakom trenutku

Victoria je navikla na život pod svetlima reflektora i postojalo je mnoštvo situacija koje su od nje zahtevale da nosi intenzivnu i upadljivu šminku. Ipak, kada nije pred publikom ili na scenskom nastupu, Victoria se često odlučuje za minimalistički pristup šminki, a u privatnom životu je čak veoma često možemo videti u potpunosti bez nje. Victoria graciozno stari i brine o svojoj koži, ali ostaje prirodna i ne plaši se da otkrije svoje lice i svoje godine.

Matching stajlinzi su odlična i uvek zabavna opcija

Iako je Victoria modna dizajnerka elegantnog stila, ona voli da se zabavi i sa modom. To čini kroz kreiranje matching stajlinga za celu porodicu, a ponekada i samo sa svojim životnim partnerom, Davidom Beckhamom. Matching stajlinzi su uvek sjajna opcija, izgledaju efektno i pokazuju slogu i ljubav, i zato nije ni čudo što skladnu porodicu Beckham često možemo videti u koordinisanim autfitima.

Comments