Naočare za sunce nikada nisu prevelike

Victoria je jedna od celebrity kraljica naočara za sunce, a ako nju pitate – naočare nikada ne mogu biti prevelike! Kakav god trend da preovladava, Victoria je uvek raspoložena za naočare koje joj prekrivaju pola lica, i ona zaista zna kako da ih iznese. Iako smo u prethodnoj godini skoro po zaboravili na oversize naočare za sunce, one će se u ovoj godini sa povratkom mode sedamdesetih vratiti na modnu scenu.

Duži bob je go to frizura

Kada je u pitanju frizura, Victoria u poslednje vreme “igra na sigurno”. Ona je menjala frizure od kratke bob frizure tokom devedesetih, preko pixie kratke kose sa šiškama tokom ranih dvehiljaditih pa sve do sigurne, A line, duge bob frizure koju nosi danas. Ovaj tip frizure uglavnom svima dobro stoji, dobro uokviruje lice i sa njime sigurno nećete pogrešiti, a to zna i Victoria Beckham.

Boho stil je aktuelan svakog leta

I za kraj, boho stil nam se ovog leta vraća u velikom stilu, a Victoria je jedna od prvih poznatih ličnosti koja se već priključila ovom trendu. Ipak, Victoria nije morala ni da ga sačeka da bi ga primenila, jer je ona bila svesna da će se boho stil ovog leta vratiti, kao što to čini uglavnom svake godine.

Naslovna fotografija: instagram.com/victoriabeckham

Jovana Pantić 

Comments