Shaninam Shaik

Model Shaninam Shaik ima odličnog make-up artista, koji zna na prave načine da istakne sve njene crte lica koje treba da istakne, a da pritom deluje kao da nema na licu trunku šminke.

Diane Guerrero

Glumica Diane Guerrero je još jedan lep primer golden glow vibea koji trenutno izgleda vlada beauty svetom, te je njen make-up routine jako jednostavan i efektan.

Britney Spears

Koliko si hrabra na skali od nula do Britney Spears koja bez problema prisustvuje mnogim poslovnim sastancima bez trunke šminke? I pritom pravi selfije sa grimasama? Priceless.

Samile Bermannelli

Model Samile Bermannelli je uživala je u čarima Pariza upijajući sunčeve zrake takođe bez imalo šminke, a sav moguć umor koji na licu dolazi u vidu podočnjaka jer sakrila iza velikih naočara.

Rico Nasty

Jedna od najmlađih ženskih rap izvođača na svetskoj muzičkoj sceni je svakako Rico Nasty, a mi njene beauty looks naprosto obožavamo! Kao i uvek, sada izgleda besprekorno sa pažljivo biranim bojama sa make-up palete koji lepo izgledaju na njenom licu i idu u tonu sa njenom kosom.

Laverne Cox

Ljubičasta zaista odlično pristaje glumici Laverne Cox. U stilu Brigitte Bardot zakačena kosa sa pažljivo odabranom šminkom je savršen combo za crveni tepih, gde se ona i uputila.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/marieclairetr

Jovan

Comments