Kao i svake nedelje, beauty inspiracija vam stiže uz pomoć društvene mreže Instagram, iliti kako mi to volimo da zovemo #BeautyInstagram.

Beauty rutina koju primenjujemo svakog dana nam oduzima pre izlaska iz kuće od pola sata do sat, ali svakako je bitno da odvojimo to vreme za sebe i za svoju kožu, kako bi ona blistala i u budućnosti. Od kremica, preko maski koje ujutru u polu snu nanosimo na kožu, pa sve do šminkanja, čak i u toku leta, nega kože jednostavno zahteva određeno vreme svakog dana. Poznate ličnosti uvek vode odličnu negu o svojoj koži, a mi i ove nedelje koristimo njihove Instagram objave kao inspiraciju da ne spavamo ujutru tih dodatnih pola sata, nego da negujemo svoju kožu kako bi blistali.

Dok smo prošle nedelje našu inspiraciju vukli od Ariane Grande, Kim Kardashian-West, Lady Gage i mnogih drugih, ove nedelje je ipak red došao na druge zvezde.

Kakav su make-up i kako su poznate face negovale svoje lice u toku prethodne nedelje, otkrij u nastavku.

Bella Hadid

Otkad je raskinula sa The Weekndomsupermodel Bella Hadid se trudi da koristi što manje šminke i da svoju kožu neguje samo produktima koji joj čine kožu blistavom i zdravom.

Fanny Bourdette-Donon

Kao i većina supermodela, Fanny Bourdette-Donon voli nude make-up koji savršeno ističe njene crte lica uz zaista minimalno truda.

Alison Brie

Kada imaš krupne plave oči kao glumica Alison Brie, zaista ti je potrebno jako malo make-upa. Malo maskare i dobar ruž za usne je zapravo sve što može da doprinese mnogo tvom beauty looku da nisi ni svesna.

Raveena Aurora

Pevačica Raveena Aurora je takođe još jedna od zvezda koja voli sveden beauty look. Par detalja u vidu cirkona mogu da promene ceo vajb looka na jedan jako pozitivan način.

Alexa Demie

Glumica Alexa Demie je ponela beauty look inspirisan devedesetim, što je još uvek popularno. Srebrni make-up sa podtonovima plave boje jako lepo izgleda na ovoj glumici.

Kehlani

No make-up je nekada najbolji make-up izbor. Malo labela i ništa više nije nikakav problem za RnB pevačicu Kehlani.

Comments