Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Shanina Shaik

Model Shanina Shaik želi svima da nam poruči da je potpuno okej nemati ni trunku šminke na licu. Na stranu njene prirodno lepe crte lica i zelene oči, ako se ti osećaš kao da ne želiš danas da nosiš nikakvu šminku, stavi na lice svoju omiljenu hidratantnu kremu, eventualno još labelo i spremna si za sve.

Yara Shahidi

Američka glumica Yara Shahidi daje odličan primer pink make-upa koji nije napadan, nego štaviše – lep. Sve je u nežnim tonovima što super izgleda na ovoj mladoj glumici. Minimalno senke u kombinaciji sa rumenilom i sjajem za usne je odličan izbor. Hajlajter je uvek poželjan, za sav taj dodatni glow koji svi obožavamo.

Sophie Turner

Glumica Sophie Turner je prisustvovala MTV VMAs dodeli nagrada, gde smo primetili njen smokey eyes koji neodoljivo podseća na onaj kakav je nosila Carrie Bradshaw (aka Sarah Jessica Parker). Kao što znamo, smokey eyes uvek dodatno istakne plave oči, što je super u slučaju ove glumice. S obzirom na to da je većinski fokus na očima, ostatak make-upa je prilično minimalan i sveden. Make-up artist je njene oči u ovom looku iskoristio kao glavni fokus beauty izdanja, što se ispostavilo kao dobitna kombinacija.

Rita Ora

View this post on Instagram

WEST LDN GAL 👧🏼 CARNI 2019

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Pevačica Rita Ora se ne boji da rizikuje – da je full našminkana i na jakom suncu. Ovakav make-up može da ti samo smeta kada su velike vrućine, ali to ne znači i da nije izvodljiv. Ako sve boje iskoristiš da budu u minimalnim i recimo zlatnim tonovima, kao što je Rita uradila, tvoje lice će sigurno izgledati besprekorno.

Sara Sampaio

Model Sara Sampaio je jedno od glavnih lica Armani Beauty kampanje, stoga joj nije bilo teško da na festivalu u Veneciji ponese baš ovu šminku. Sara je svesna koliko su jaki i efektni crveni ruž i dobar hajlajter u svakoj mogućoj situaciji, pa i na filmskom festivalu.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/sarasampaio

Jovan

Editors choice