Nisi sigurna kako da se danas našminkaš? Nisi nekoliko dana negovala svoju kožu pa osećaš grižu savesti zbog toga? Tu je naš #BeautyInstagram da te motiviše da tvoja svakodnevna nega lica bude besprekorna.

Instagram nam je dostupan svakodnevno, a i nepresušan je izvor informacija, pogotovo kada su u pitanju beauty rutine i saveti za negovanje kože koji nam iskaču sa svih strana kad otvorimo aplikaciju. Poznate ličnosti su naravno poznate i po tome što svoju kožu mnogo detaljnije i pažljivije neguju od nas, naročito jer su one konstantno opkoljene blicevima fotoaparata. Izuzetno je retko da ćemo nekoga od njih videti da nisu u savršenom outfitu i da nemaju besprekornu kožu lica, sa šminkom ili bez nje.

Mi ti izdvajamo najbolje beauty lookove, kako bi dobila potrebnu inspiraciju da svakodnevno neguješ svoju kožu, eventualno probaš neki novi make-up trik.

Shay Mitchell

Floating crease je ovogodišnji Instagram hit trend kada je u pitanju make-up svet, a glumica Shay Mitchell nije mogla da odoli da ne proba kako će izgledati na njoj ovaj jednostavan trik. U neon zelenoj boji sa kombinacijom nude make-upa koji je izuzetno nežan, daje savršen spoj za malo edgy, a pritom i jednostavan look.

Halsey

Ponekad ti ne treba ni prajmer, ni korektor, ni puder… Ma skoro pa ništa! Halsey je to i dokazala jednostavnim selfijem. Koristila je maskaru kako bi na najbolji mogući način istakla svoje dugačke trepavice, a tirkizna senka u uglovima očiju, trend koji je postavila Kylie Jenner, savršen je dodatak za minimalan beauty look.

Anne Hathaway

Svi smo voleli Anne Hathaway u ulozi Catwoman u poslednjoj instalaciji Betmen filma, a njen cat eye je stoga i mnogo dobar. Ne smeta nam ni što je ajlajner i možda malo over the top, pa joj daje pomalo mračan efekat, jer izgleda odlično.

Jesy Nelson

Savršen primer jednostavnog i nimalo napadnog glamuroznog make-upa nam donosi baš članica benda Little Mix, Jesy Nelson. Savršeno istaknute linije njenog lica kroz suptilnu make-up rutinu su samo odlike dobrog make-up artista sa kojim ova pevačica sarađuje.

Comments