Nedelja mode u Milanu možda jeste završena, ali naša temeljna analiza iste – nije! Danas smo se pozabavili ne samo možda i najboljom revijom na MFW, revijom Dolce & Gabbana, već i najupečatljivijim beauty izdanjima koja su definitivno vredna tvoje pažnje!

U suštini, poznati brendovi nas već odavno podsećaju da je vreme da kažemo “zbogom” napadnoj šminki i samouvereno prigrlimo prirodan, “slobodan” i negovan izgled. Naravno, u zavisnosti od prilike, uz takav makeup možeš lako ukombinovati neke upečatljivije, jarke detalje, kao što su tamno crvene usne ukrašene šljokicama ili cirkonima. Da za modnu reviju, ali da i za večernju priliku kada želiš da izgledaš ekstravagantno.

mfw 1 Beauty izdanja sa Milanske nedelje mode koja su vredna tvoje pažnje

Još jedan makeup trend se u velikom stilu najavljuje za proleće 2017, a to je red eye makeup baš kao i flamingo roze! Uz ovakav način šminkanja uvek možeš da izgledaš sveže i blistavo, koja god prilika da je u pitanju.

mfw 2 Beauty izdanja sa Milanske nedelje mode koja su vredna tvoje pažnje

Osim prirodnog i svedenog načina šminkanja, ovog proleća ćemo voleti i svedene frizure. Jeste da je MFW prezentovao kolekcije i trendove za jesen/zimu 2017/18, ko će čekati do tad da isproba neke od najboljih noviteta sa modnih pista?!

mfw 3 Beauty izdanja sa Milanske nedelje mode koja su vredna tvoje pažnje

No, kada je reč o frizurama, jednostavna puštena kosa, sasvim ispravljena ili blago uvijena može biti tvoj izbor za svaki dan i svaku priliku, a kada želiš nešto da promeniš, samo svoju frizuru uobliči u nizak, “messy” rep ili je ukrasi interesantnom trakom ili rajfom.

mfw 4 Beauty izdanja sa Milanske nedelje mode koja su vredna tvoje pažnje

U narednom periodu ćemo definitivno obožavati “I woke up like this” look u onom najlepšem, najsvežijem izdanju. Što se nas tiče – odobreno!

mfw 5 Beauty izdanja sa Milanske nedelje mode koja su vredna tvoje pažnje

A kada želiš nežni, ženstveni izgled, samo dodaj rumenilo i ruž u nežnim roze tonovima i malo ajlajnera. Cute!

mfw 6 Beauty izdanja sa Milanske nedelje mode koja su vredna tvoje pažnje
Comments