Ovog proleća se, dakle, u skladu sa trendovima predstavljenim na Nedelji mode u Milanu, više posveti nezi kože jer je besprekoran ten “must” ukoliko želiš prirodan izgled uz minimum šminke.

mfw 7 Beauty izdanja sa Milanske nedelje mode koja su vredna tvoje pažnje

Kada želiš da izgledaš nešto smelije, drugačije i upadljivije, samo “nabaci” interesantnu frizuru i upadljivu senku. Ako ti je lakše, i ajlajner u boji je dobrodošao za savršeno isticanje tvojih očiju ovog proleća. A plava je tako sjajna boja!

mfw 8 Beauty izdanja sa Milanske nedelje mode koja su vredna tvoje pažnje

Za tvoju kul frizuru ovog proleća će ti biti potrebna samo gomila ukosnica. One će u ovom slučaju služiti kao svojevrsni aksesoar, a možeš ih zakačiti kako god ti padne na pamet. I, evo, dobijaš frizuru za kojom će se svi okretati!

mfw 9 Beauty izdanja sa Milanske nedelje mode koja su vredna tvoje pažnje

Braon i bronzani tonovi su takođe popularni na modnim pistama, a obezbediće ti glamurozan, prirodan i blistav izgled. Kao da si se vratila sa plaže!

mfw 10 Beauty izdanja sa Milanske nedelje mode koja su vredna tvoje pažnje

I maskara u nekoj otkačenoj boji je skroz dobar izbor kada želiš da izgledaš drugačije nego inače. Promena koja osvežava! A primetiće je samo pravi makeup znalci!

mfw 11 Beauty izdanja sa Milanske nedelje mode koja su vredna tvoje pažnje

A ako voliš klasiku u vidu karmina u boji vina – MFW je odobrio i to. Ali, ne zaboravi da ostatak šminke držiš pod kontrolom!

mfw 12 Beauty izdanja sa Milanske nedelje mode koja su vredna tvoje pažnje
Comments