Popularna glumica uvek izgleda sveže! Denis Ričards (Denise Richards) nam otkriva svojih pet tajni nege, nemojte ih propustiti jer ova dama zna šta radi.

Dnevna hidratacija je prva stavka koju morate ispoštovati. Kreme koje sadrže kolagen i obnavljaju ćelije na koži su preporučljive, vitamini i minerali koji se nalaze u kremi pomažu pravilnoj hidrataciji i sprečavaju isušivanje kože.

Bavljenje fizičkom aktivnošću takođe utiče na zdravlje kože. Pilates je preporučljiv ukoliko nemate previše kondicije i niste ljubitelj trčanja ili teretane. Trudite se da vežbate makar dva puta nedeljno.

Denise Richards wallpaper 50 Beauty lekcije: Denise Richards

Imajte svež izgled poput Denis

Pravilna ishrana je neizbežna. U organizam unosite dosta voća i povrća i suncokretovo ulje zamenite maslinovim. Neka se bar četiri puta nedeljno na vašem trpezarijskom stolu nađe supa ili čorba.

Napravite predah vikendom i svoje slobodno vreme potrošite na izlet ili druženje sa porodicom.

Namirnica broj jedan za dame koje imaju suvu kožu je avokado. Osim što ga možete pronaći u kozmetičkim preparatima, trudite se i da jedete ovu namirnicu. Odličan je dodatak salati.


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Comments