Svi nam pričaju kako će se stvari naglo promeniti nakon što napunimo tih magičnih trideset. Uvek je to neka prekretnica u godinama kod žena, i najčešće sam do sad čitala savete šta i kako uraditi – nakon tridesete. Ali, šta je sa onim pre? Šta je sa godinama i danima koji prethode tom famoznom tridesetom rođendanu i u kojima ću naučiti lekcije koje će kasnije zapravo učiniti da mi ta prekretnica bude blaga. Jer ako negujem sebe na vreme, nega će imati dugotrajniji efekat.

Ukoliko ste kao ja u drugoj polovini svojih dvadesetih godina (najbolje godine, zar ne), evo nekoliko korisnih beauty saveta koje i sama primenjujem, i koji su tu da vas pripreme za treću dekadu života koja spremno čeka iza ugla.

View this post on Instagram

@nojinasty

A post shared by Velvet Dynasty (@velvetdynasty) on

Zdrava koža ne zavisi samo od skincare rutine

Znam, bilo bi idealno da je tako jednostavno ali naravno da nije. Možete utrošiti sate i sate na skincare rutinu i proizvode za istu, ali ukoliko se hranite loše ili živite nezdravo, vaši hormoni će biti van balansa a vašem telu nedostajaće proteini i vitamini koji su zaslužni za svežiji izgled vaše kože. Dakle, pre nego što se upustite u svakodnevnu skincare rutinu, pobrinite se za onu životnu.

Dizajn proizvoda zna da prevari

Da li ste nekad na osnovu pakovanja pomislili “wow, ovo mora da je nešto najbolje na svetu“, a onda se nažalost ispostavilo da se varate. Ako jeste, verujte mi, znam kako vam je. Moj omiljeni šampon svih vremena ima pakovanje koje ne bih odabrala u životu da mi ga nisu preporučili, a sada ne mogu da zamislim vreme u kom ga nisam koristila. Zato, pažljivo pri kupovini i posvetite više vremena odabiru preparata koje planirate da koristite.

Comments