Čak i ako si jedna od onih konzervativnih žena kada je u pitanju nega i šminka, neke proizvode i tretmane, svakako bi trebalo da probaš!

Zato, ukoliko želiš da probaš neki od tretmana za negu i ulepšavanje, a ne znaš odakle bi najpre počela, ovo su neki sa kojima ne možeš da pogrešiš!

Neki od ovih proizvoda veoma su revolucionarni, ali nemoj se plašiti, videćeš da će te rezultati oduševiti.

Prajmer za kosu

Ako misliš da je ovo samo još jedan od proizvoda na koji ljudi bacaju pare, ovo je zapravo odlična stvar ukoliko želiš da koristiš manje proizvoda uopšte. Pre nego što počneš sa oblikovanjem kose, naprskaj prajmer. Tako će kosa biti zaštićena od grejanja, oštećenja i frizura će trajati duže.

Sonic čišćenje kože

Ovaj proizvod sadrži specijalne četke kojima se potpuno otklanja sva nečistoća i šminka sa tvog lica. Pored toga što čisti pore, omogući će da vam svi drugi preparati bolje deluju.

Maska od gline

Ovo je proizvod koji svakako treba da primenite. Maska od gline će očistiti sve toksine, masnoće i prljavštinu sa lica. Posebno se preporučuje damama sa masnom kožom.

embedded clay facials Beauty savet: Ove proizvode moraš probati

Veštačke trepavice

Ne postoji nijedan dobar razlog da ne upotrebite veštačke trepavice kada imate neki važan događaj. Većina trepavica koje se danas prave i prodaju neće učiniti da izgledate neprirodno, već će samo privući pažnju na vaše oči.

Kokosovo ulje

Ono se vekovima koristi za kosu. Čini je hidriranom i sjajnom. Rešiće vas peruti i ukoliko imate masnu kosu, posebno vam preporučujemo.

embedded Professional Teeth Whitening Beauty savet: Ove proizvode moraš probati

Izbeljivanje zuba

Koliko lep osmeh može poboljšati celokupni izgled, ništa ne može. Međutim, uvek se konsultujte sa stomatologom i odaberite pravi tretman za izbeljivanje, pre nego da nešto pokušavate sami.

Ulje za zanoktice

Mnoge žene ignorišu zanoktice i isušujući efekat koji lak za nokte ima na njih. Ali kada jednom ispucaju i raskrvare se, nijednoj nije prijatno. Zato da se to ne bi desilo, mažite kokosovo, jojobino ili bademovo ulje.

Šare na noktima

Pre nego što kažete ne, razmislite – zašto da ne? Poštujemo da imate omiljeni način bojenja noktiju, ali bar nekad, za posebnu priliku, dozvolite da uradite nešto drugačije sa svojim noktima.

embedded nail art Beauty savet: Ove proizvode moraš probati

Chanel No. 5

Ovaj parfem postoji od 1921. Ovo je prvi moderni parfem za žene. Zato i ako vam se ne dopada na prvu loptu, ipak bar jednom u životu probajte ovaj elegantan, večni miris.

Mikrodermabrazija

Najbolje bi bilo da ovaj tretman ne radite, već idite kod kozmetičara. Ovaj tretman omogućava da se oslobodite mrtvog sloja kože i ona će tako izgledati sveže i podmlađeno.

Lenka Gatić

Comments