Svakoj ženi je najvažnije da joj lice izgleda odmorno i sveže. U situacijama kada nije moguće da to bude prirodno i bez kozmetičkih proizvoda onda pribegavamo šminki i ulepšavanju putem nanošenja pudera i korektora.

Nekada samo nanošenje ovih make up proizvoda nije dovoljno jer se posle kratkog vremena obrišu ili jednostavno istope sa lica. Naravno, niko ne voli da posle sat ili dva već izgleda umorno i kao da nije proveo pola sata šminkajući se i pokrivajući tamne kolutove ispod očiju.

Korektor1 Beauty trik: Kako da vam korektor traje CEO dan

Razlozi zbog kojih se korektor skida sa lica nakon nekoliko sati mogu biti različiti i zavise od više faktora: godišnjeg doba i vremenskih uslova, kvaliteta proizvoda koji nanosite ali i načina na koji nanosite korektor. Nekada zaista nije dovoljno da samo namažete smesu ispod očiju i da pomislite kako je to to i da će trajati tokom čitavog dana.

No, idemo redom. Godišnje doba i vremenski uslovi utiču na taj način što se tokom zime koža isušuje i posle nekog vremena korektor se sakuplja u postore sithih bora ispod očiju. Sigurno ste primetili kako vam nakon nekon vremena borice postanu vidljivije jer se popune korektorom. Osim toga što izgleda pomalo neuredno, na ovaj način se korektor i skine, jer onaj deo koji treba da pokrije podočnjake zapravo popuni bore. Leti, kada su temperature visoke a budući da su podloga i korektor inače u tečnom stanju, veći deo se istopi i nakon nekoliko sati opet ostajete sa vidljivim tamnim kolutovima koji čine da izgledate umorno.

O kvalitetu proizvoda ne treba mnogo da se priča, to shvatite i sami i najbolje znate koji vam korektor najviše odgovara.

Comments