Da li ste i vi veliki hedonista, koji uživa u pripremanju ukusnih i raznovrsnih poslastica za sebe i svoje najdraže? Razumemo sve, i mi smo. Naravno, kada uživamo u kulinarenju, hrani i zajedničkim večerama – želimo da pri njihovom spremanju sve pođe kako treba. Unapred se nadamo da će dogovorene večeri proći bez pehova u kuhinji, opekotina, prepečenih ili nedovoljno pečenih jela, ali sada više ne moramo samo da se “nadamo najboljem”. Sada možemo da budemo sigurni da će svako naše jelo biti savršeno. Pitate se kako?

Da je kuhinja koja je opremljena vrhunskim uređajima, takoreći pola posla do ukusnog, i što je najvažnije – zdravog jela, potvrdio nam je i master šef Filip Ćirić, jedan od naših najboljih kuvara.

Svoje znanje i umeće, ali i neke male „cake“ i trikove kako da jelo bude što lepše, a da se dopadne i onima koji ne vole „izlete“ u malo egzotičnije ukuse, Filip je nesebično podelio sa nekoliko beogradskih influenserki. One su zajedno sa njim uživale u kuvanju, u novootvorenom beogradaskom prostoru Belgrade Kitchen Party, a ovom događaju i mi smo imali priliku da prisustvujemo!

Koja nam je to ukusna jela prikazao Filip?

Filip je spremao savršene pečene pileće batake u vinu, sa ukiseljenim arpadžik lukom, dimljenom slaninom i šampinjonima. Najnovija „Aero Perfect“ moderna tehnologija Beko Beyond rerne, omogućila je da se meso ravnomerno i savršeno ispeče uz preciznu kontrolu temperature, a da istovremeno korica bude hrskava i ukusna. Osim toga nije potrebno da konstantno „oblećete“ oko rerne, već jednostavno podesite tajmer, a za to vreme možete da se posvete pripremi i onog slađeg dela obroka.

FIlip scaled e1634641368660 Beyond cooking: Ovo je proizvod koji vas nikada neće izneveriti pri kreiranju savršenih obroka

DSC 3365 scaled e1634654225146 Beyond cooking: Ovo je proizvod koji vas nikada neće izneveriti pri kreiranju savršenih obroka

Zato, dok se piletina krčkala u rerni, sa nestrpljenjem su svi krenuli u pripremu piškota kolača sa marcipanom od badema, malinama, kremom od jogurta i sirupom od zove. Naizgled, jednostavan tradicionalni desert obogaćen pažljivo odabranim sastojcima! Kao rezultat nastala je prava simfonija mirisa i ukusa. Bataci su imali onaj najlepši „hrskavi“ pikantni ukus, a kolač ispečen savršeno sa svih strana, kuhinju je „obojio“ zanosnim mirisom maline.

Kako savremena tehnologija doprinosi kulinarenju?

Elegantan i moderan dizajn i inovativne tehnologije koje pomažu da spremamo zdrava jela, idealna su kombinacija. I ono što je važno – priprema obroka u ovako dobro opremljenim kuhinjama traje kraće. A onda, imamo više vremena da uživamo u druženju i jelima koje smo pripremili. Upravo tu leži tajna nove „Beko Beyond” kolekcije ugradnih uređaja, dizajnirane tako da se uklapa u svačiji stil života. U moderno opremljenu kuhinju sa uređajima koji štede vreme, ali pružaju mnogo kada je reč o kvalitetu jela, vredi uložiti, poručuje master šef Filip Ćirić, vlasnik jednog od najpoznatijih i najboljih beogradskih restorana.

Njegovo mišljenje dele i potrošači koji su na nekomercijalnom britanskom sajtu „Which?“, proglasili ugradne rerne iz linije „Beko Beyond“ sa “Aero Perfect” tehnologijom kao najbolji izbor („Best Buy”). U poslednjih deset meseci, testirano je pet novih “Beko Beyond” ugradnih rerni, a nagrada “Best Buy” stigla je za svih pet!

Za sve one koji planiraju opremanje i uređenje kuhinje, u oktobru je počela i nacionalna kampanja „Beko” ugradnih uređaja, tokom koje svi kupci imaju priliku da osvoje neke od „Beko” kućnih aparata ili Grundig TV, a za više informacija posetite sajt https://www.bekopoklon.rs/.

DSC 3541 scaled e1634641408268 Beyond cooking: Ovo je proizvod koji vas nikada neće izneveriti pri kreiranju savršenih obroka

DSC 3427 scaled e1634641440592 Beyond cooking: Ovo je proizvod koji vas nikada neće izneveriti pri kreiranju savršenih obroka

Priča brenda Beko počinje još 1955. godine, kada je uviđena neophodnost kućnih aparata u svakom domu. Beko je ubrzo postao omiljeni proizvođač samopostojeće bele tehnike u Evropi, a tokom prethodne dve decenije njegov fokus bio je na inovacijama koje će njihovim kupcima živote učiniti lakšim i zdravijim. Zahvaljujući praktičnoj tehnologiji koja je istovremeno i jednostavna za korišćenje, Beko je posao najbrže rastući brend na evropskom tržištu. Beko ima za cilj da podstakne buduće generacije da vode zdraviji život, a kako bi mu se približio, uspostavio je partnerstva sa vodećim svetskim organizacijama u domenu zdravlja i sporta, među kojima se izdvajaju partnerstva sa fudbalskim klubom Barselona, organizacijom Unicef i muškim košarkaškim timom Fenerbahče. 

Za sve informacije o najnovijim Beko proizvodima posetite njihov veb-sajt ili zapratite njihovu Instagram stranicu.

Comments