Predstavljamo vam komade koji zaslužuju da budu u vašem garderoberu. Novi modni trikovi za zimu.

Kako to i zahteva, kada se pomene zima, sve je u znaku bele boje. Ako ste mislili da je belo isključivo za toplije dane, prevarili ste se. Klasična, neutralna bela može se iskoristiti kao osveženje vašem zimskom kostimu. Evo nekoliko modnih dokaza i primera kako se bela može nositi i u ovim hladnim danima.

Kaput

Lagani kaput, inspirisan bajkama. Šik vuna sa dekorativnim kopčama, čini ga posebnim i očaravajućim. Uvek poželjan dizajn i sporstka elegancija.

Slika 156 Bela groznica

Takav look nema niko

Blejzer

Strukiran ili ne, uvek je dobrodošao. Sa različitom majicom ispod daje drugačiju kombinaciju i ostavlja poseban utisak. Možete ga uklopiti i sa ešarpom u boji ili sa rolkom. Takođe ga možete upariti sa bilo kakvim pantalonama. Uz štikle ili ravnu odeću, svejedno je.

Slika 238 Bela groznica

Blejzer koji će svi upamtiti

Pletena haljina

Hladnije dane možete ulepšati i izaći iz rutine uz pomoć – bele haljine. Mora da bude od nekog toplijeg materijala. Neka to bude pamuk, vuna ili koton. Ispod možete nositi helanke ili deblje čarape. Na vama je da ovu kombinaciju začinite po sopstvenom ukusu.

Slika 331 Bela groznica

Ključ je u detaljima

Džemper

Nema boljeg leka od hladnoće kao dobar i topli džemper. A ako je u beloj boji i sa kragnom, to je pun pogodak. Poslužiće vam i za elegantniju kombinaciju, kao i za običan zimski dan.

Slika 427 Bela groznica

Naši favoriti u beloj boji su košulja i džemper, koji se lako kombinuju

Torba

Dok su tašne u masnim nijansama savršene za leto, zima poziva na suptilniji pristup. Neka bude srednje veličine i jednostavnog oblika.

Slika 519 Bela groznica

Neopterećen izgled uvek prolazi

Umotajte se kašmirom

Vetar može biti jako neprijatno iskustvo, a autfit bezličan bez ešarpe ili šala. Napravite modni zaokret i nabavite sebi jedan u beloj boji.

Slika 612 Bela groznica

Nikad zaboravljeni aksesoar


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments