1/2

Nakon otvaranja 39. Black’n’Easy Fashion Week- a niz fantastičnih revija nastavlja da se prikazuje tokom svih ovih dana a mi smo rešili da malo zavirimo i u bekstejdž i da za vas zabeležimo šta se sve tamo dešavalo.

Morate priznati da pored onoga što vidite na samoj modnoj pisti, sigurno vas zanima i mami da vidite tu posebnu atmosferu koja vlada iza scene dok se manekeni i dizajneri pripremaju za reviju. Šminkanje, sređivanje frizure i krajnji efekat stilizovanja manekena koji izlazi na pistu, sve je to sastavni deo svakodnevne rutine dok traje ova manifestacija. Manekenke i manekeni su navikli na gužvu, presvlačenje pred kamera i na stalnu prisutnost novinara.

Screen Shot 2016 04 07 at 11.49.42 Belgrade Fashion Week 2016: Intervjui, backstage i revije (1. deo)

Modna dizajnerka Valentina Obradović za naš magazin je izjavila da je jedina tema o kojoj su razmišljali kada su pripremali humanitarnu reviju “Podrži život” bila humanost. Ono što nju inspiriše sve ovo vreme koliko se bavi modom jeste elegancija, večernje haljine i večito očuvanje romantike. Kada su trendovi u pitanju Valentina ističe da najviše voli kada svako sluša sebe a da možda samo deliće trenda stavi kao detalj i da ove sezone njoj najviše prija neka vrsta pročišćenog minimalizma.

Screen Shot 2016 04 07 at 11.51.26 1 Belgrade Fashion Week 2016: Intervjui, backstage i revije (1. deo)