2/2

Pevačica Ana Bebić bila je model na reviji “Podrži život” i nosila je haljinu dizajnerke Tijane Žunić. Ana je oduševljena kako samom revijom i modelima, tako i humanitarnim povodom zbog kojeg ova revija i organizovana. Pevačica ističe da je ona tip koji ne prati trendove i da nosi ono u čemu se oseća prijatno u tom trenutku.

Screen Shot 2016 04 07 at 11.50.14 Belgrade Fashion Week 2016: Intervjui, backstage i revije (1. deo)

Modna dizajnerka Tijana Žunić nakon učestvovanja u ovoj grupnoj reviji na kojoj je prikazala dve divne haljine u crvenoj boji, navodi da je zadovoljna kako je sve izgledalo i da voli da učestvuje u grupnim revijama ovakvog tipa, ali i da se uskoro nada i svojoj samostalnoj kolekciji. Tijana ističe da je mnogo rada potrebno dok se sve kockice ne poklope i da će samostalnu kolekciju prikazati onda kada bude imala vremena da je spremi na način koji ona priželjkuje.

Modna blogerka Jovana Radojičić prisutvovala je i reviji “Podrži život” i reviji brenda MATES i jako su joj se dopale, naročito duh Italije koji proostiče iz ovih modela. Navodi da se ona uvek vraća retro modelima i tu pronalazi i inspiraciju. Za Nedelju mode u Beogradu uvek izdvoji jedno ili dve večeri da pogleda revije i podrži kreatore koje volil, kao što je i te večeri došla da podrži Tijanu Žunić.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu