Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Belgrade Fashion Week: Dan 2

Belgrade Fashion Week: Dan 2

Drugo veče BFW-a je održano u Studentskom kulturnom centru. Prva revija koja se odigrala sinoć je revija pod nazivom  „Doggy style“, promoter kampanje i ove humantirane akcije je Nataša Ninković, a autor projekta Ivana Bajić. Ovu akciju su podržale mnoge poznate ličnosti, kao i Skupština grada Beograda, te je i sam gradonačelnik Dragan Đilas iz prvog reda zainteresovano pratio ceo događaj.  Sva odeća koja se našla na ovoj reviji naćiće se na licitaciji, a ceo prihod je namenjen sterilizaciji napuštenih pasa. Najpoznatiji domaći kreatori su po prvi put kreirali odeću za pse u Srbiji i time dali svoj doprinos ovoj akciji: Darko Kostić, Bata Spasojević, Ana Ljubinković, Dejan Despotović, Irena Grahovac, Suzana Perić, Tamara Radivojević, Iva Stefanović, Tijana Pavlov, Aleksandar Nikolich. Svi modeli i četvoronožni manekeni su izazvali velike aplauze, ovakav tip revija je uobičajen u celom svetu, ostaje nam samo da se nadamo uspehu ove kampanje i akcije, kako bi opstala u budućnosti!

U nastavku večeri predstavili su se studenti Akademije lepih umetnosti  sa odseka za kostim i savremeno odevanje u klasi profesora Vladimira Lazarevića: Iva Soković, Marta Miljanić, Marko Marosiuk, Suna Kažić i Ivana Marušić, koji su osmislili kolekcije od po pet modela što je predstavljalo njihovu diplomsku reviju. Sledeći koji su se predstavili bili su studenti Fakulteta primenjenih umetnosti koji su već imali uspešne zajedničke projekte:  Marko Glavinić, Jovana Knežević, Jovana Jovanović, Sonja Milić, Srđan Janković, Jovana Životić, Milica Vukadinović.  Ovom revijom su svršeni studenti dokazali da su dobro savladali „gradivo“ i pokazali su svoju snalažljivost sa  materijalima i formama. Prepuna sala ljudi, među kojima su bile i  njihove starije kolege Bata Spasojević, Ana Ljubinković i Dejan Despotović su to i potvrdili svojim prisustvom.

Na poslednjoj reviji svoje modele su pokazali Mod’Art studenti: Lada Dragović, Ljiljana Grujić, Maja Ilić, Biljana Grujić, Ivana Nešić, Bojana Jovanović i Aleksandar Stanojević, kao i diplomci Fakulteta za umetnost i dizajn Megatrend univerziteta: Ana Nedović, Anamarija Sočo, Anđelka Dakić, Bojana Krstić, Dajana Grubišić, Draga Rajović, Ivana Ćirović, Marina Radivojša, Nataša Ćirović, Tamara Santrač i Tea Krsmanović.
Za sve one koji su bili prisutni, bilo je to jedno kvalitetno provedeno veče!


Vanja Milićević voli modu, ponekad i preteruje u toj ljubavi, uživa dok šeta radnjama, kad otkriva nove dizajnere, modne trikove i stilove! Njen moto: ” Fashion fades, only style remains the same.”

Editors choice