I dalje se sećam mamine face svaki put kada sam, kao mala, išla sa njom u šoping i svaki put želela da kupim nešto što je belo. Bila sam od onih devojčica koja prezire roze boju (to se ni danas nije promenilo!) i želela sam da nosim nešto što će učiniti da izgledam drugačije i ne toliko girly! Ali, ako si i sama bila u sličnom sosu, onda znaš da je bela noćna mora svake mame koja takvu odeću treba da održava, naročito kada deca vole da joj se igraju svuda samo ne na normalnim, čistim mestima. I tako je ljubav između bele i mene sasečena u korenu, ali ja je nisam zaboravila već sam joj se brže-bolje vratila sada kada sam odrasla i kada sama sebi perem veš, a više se ne valjam po poljanama i prljavim ljuljaškama i klackalicama. Ipak sam sada nazovi dama koja pazi šta radi kada nosi bele pantalone!

Šalu na stranu, upravo zato što su mi bele stvari bile uskraćivane kada sam bila dete, sada obožavam da ih nosim, pa verujem da ću biti jedna od najvećih pristalica “vrućeg” letnjeg trenda – belog džinsa. Dakle, devojke, za sada odložite svoj klasičan, uobičajen i na prve police ormara smestite beli džins!

U suštini, kada je nešto ovako praktično u pitanju, nema mnogo prostora za eventualne stilske greške. Beli džins možeš da nosiš zaista uz sve, ali kada je reč o ovom letu, evo nekoliko saveta:

Klasičan beli džins nosi uz jednostavnu, basic bluzu koja je crna, a ima zanimljive detalje kao što su mašne, karneri, dugmad. Činiće odličan kontrast! Kada je reč o obući, ako voliš da nosiš čizmice do članaka čak i kada je toplo, biraj one sa cvetnim printom, a ako radije biraš patike ili sandale, odluči se za sličan, upadljiv model.

beli dzins 1 Beli džins će biti hit leta, a evo kako da ga stilizuješ
Comments