Beogradska nedelja dizajna, koja će se održati od 6. do 11. oktobra, po četvrti put poziva sve mlade kreativce iz Srbije i iz regiona da učestvuju na tradicionalnom “100% Future Serbia” takmičenju. Beograd će još jednom postati centar okupljanja mladih kreativnih ljudi iz cele jugoistočne Evrope u periodu od 6 – 11 oktobra.

Pozivamo sve koji se bave arhitekturom, (grafičkim) dizajnom, advertajzingom, modom, filmom, fotografijom, primenjenim umetnostima da osmisle ideje i projekte za ovogodišnju temu Beogradske nedelje dizajna – SENSE.

future serbia Beogradska nedelja dizajna predstavlja izdanje 2014 tradicionalnog takmičenja u okviru manifestacije “100% Future Serbia”

Takmičenje u okviru manifestacije “100% Future Serbia” održaće se u periodu od 5-26. septembra 2014. godine.

Projekat “100% Future Serbia” posvećen je promociji najtalentovanijih mladih kreativaca koji prvi put prikaziju svoje radove, ali i etabliranih autora koji prvi put žele da izlažu u izlozima centra Beograda.

Osnovna ideja ovog projekta je da se izložbe postavljene u muzejima prikažu na ulicama grada i da se na taj način predstave širokom auditorijumu, ne samo onima koji redovno posećuju izložbe i galerije. Umetnici će na ovoj izložbi prikazati svoje radove u punoj veličini. Posetioci izložbe ali i slučajni prolaznici imaće jedinstvenu priliku da uživaju u izložbenim postavkama tokom lagane šetnje od Kalemegdana do Slavije, dok će u isto vreme otkrivati nove i zanimljive lokacije u centru grada, koje prate desetine hiljada mapa projekta sa spiskovima izlagača i izloga, podeljenih na velikom broju info punktova u gradu.
Više o takmičenju na sajtu belgradedesignweek.com.

Comments